Dikkat ÇekenlerFeaturedHaberler

Ferrari’nin yeni hiper otomobili testlerde görüntülendi!




İtalyan otomobil üreticisi Ferrari, yeni Hiper otomobili LaFerrari’yi test ederken görüntülendi. Detaylar haberimizde.

Ferrari uzun bira aranın ardından tekrar yeni bir hiper otomobil ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Şehir içindeki yollarda test edilen modele baktığımızda kamuflajlı bir şekilde olsa bile ön kısmındaki hava kanallarınında ufak değişimler yapıldığı anlaşılıyor. Ayrıca yeni modelde LaFerrari’nin olmazsa olması kaput üstü hava kanallarının  olmadığı dikkat çekiyor.

Daha kısa bir yapıya sahip yeni motor kapağının LaFerrari’deki gibi arka tarafa doğru uzanmadığı da dikkat çekiyor. Ferrari’nin yeni hiper otomobilinde ise şuan için hangi motorun yer alacağı bilinmiyor.

FERRARİ, HİBRİT SİSTEM KULLANACAK

Ferrari’nin yeni hiper otomobili de LaFerrari gibi hibrit sisteme sahip olacak. Test edilen modelde de göründüğü üzere aracının üzerindeki yapıştırmalar, modelin hibrit bir sisteme sahip olduğunu işaret ediyor. Ferrari klasikleşmiş V12 motorunu gün geçtikçe daha da kısıtlanan emisyon kurallarına uyum sağlaması ve kullanabilmesi için motoru hibrit sistem ile desteklemiş. Modelin bizlerin karşına çıkmasının en erken 2022 ya da 2023 olacağı söyleniyor.

Seat Ateca 1.5 EcoTSI Testimizi izlemek için BURAYA tıklayın

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu