FeaturedHaberler

Kalitesi Sınırları Aşan Marka; Esan Akü




Araç, aydınlatma veya güç kaynağı gibi birçok alanda kullanılan akümülatörler, farklı amper ve teknolojilere sahip olabiliyor. Özellikle araç teknolojileri değiştikçe, geliştikçe aküler de bu doğrultuda gelişim göstermeye başlamıştır. Gelişen teknolojiden bir an olsun geri kalmadan sürekli gelişim gösteren Esan Akü de akü ve çeşitliliği konusunda kullanıcılarını 40 yılı aşkın süredir kaliteyle buluşturuyor.

Ülke içerisinde birçok noktada yetkili bayisiyle aküleri kullanıcılara ulaştıran Esan Akü, farklı kıtalarda ülkelere kalitesiyle ulaşmış durumdadır. Sektörün en önemli uluslararası fuarlarına katılan firma, buralarda yabancı kullanıcı ve yerel bayilere de teknolojilerini tanıtma şansı yakalıyor. En çok efb akü ve agm akü teknolojileriyle dikkat çeken Esan Akü, Türkiye’yi gururla temsil etmektedir.

Her Araca Uygun Akü

Çalışma prensibi noktasında araç teknolojileri farklılıklar içerebiliyor. Standart binek araç aküleri dışında baktığımız günümüzde revaçta olan da start stop teknolojili akülerdir. Bunların üretimindeki amaç yakıt tasarrufu sağlamak ve doğaya verilen zararı en aza indirgemekti. Çünkü trafiğin fazla olduğu şehirlerde, araçların sürekli dur-kalk işlemini yapması ile hem daha fazla yakıt harcanıyor hem de havaya gaz salınımı yüksek oluyordu. Start stop teknolojisinde ise bunun aksi bir durum elde ediliyor. Ancak bu aküler, aynı şekilde start stop teknolojili araçlara uygunluk gösterir. Bunun dışında elbette sulu akü içerisinde bakım gerektirmeyen çeşitleri de sıralayabiliriz. Çok daha yüksek şarj-deşarj döngüsüne sahip olup, titreşime dayanıklılığı, hava değişimlerine gösterdiği dirençle güvenli ve keyifli sürüş, elde etmenizi sağlar.

İş Sahaları İçin Endüstriyel Aküler

Taşıma, kaldırma veya yükleme gibi işlemlerin yapıldığı iş sahalarında bu işlemler araçlarla yapılabiliyor. Forklift, transpaletler, istifleme araçları, golf araçları, taşıma bantları, temizlik makineleri, havaalanı araçları, yeraltı maden araçları ve tekne, karavan gibi araçlar, traksiyoner akü modellerini kullanır. Özellikle forklift gibi araçlar için her hücresi 2 volttan oluşan özel akü sistemleri kurulabilir. İhtiyaç duyulan enerji anlamında oluşturulurlar. Kuru asit akü teknolojisinden faydalanılır. Günlük kullanım sıklığı düşünüldüğünde bu akülerin daha fazla dayanıklılık gösterdiği bilinir.

Esan Akü Teknolojisiyle Sürüş Keyfinizi Artırın!

Aracınızın sahip olduğu teknolojiye bağlı olarak tercih edeceğiniz aküler yollardaki sürüş keyfinizini belirleyen önemli bir unsurdur. Esan Akü, 40 yılı aşan tecrübe ve başarısıyla bu alandaki ihtiyacınızı karşılamaktadır.

Binek araçlar, ticari araçlar, endüstriyel araçlar, güvenlik ve aydınlatma sistemleri gibi mekanizmalarda tercih edilen akülerin, güvenlikli bir üretimde olmaları, aracın güvenli sürüşü için gereklidir. Korozyon dirençleri yüksek olan modeller, akünün çok daha uzun ömür kullanılmasını sağlar. Aynı şekilde çevrim ömrü ile şarj-deşarj döngüleri de kullanım sürelerini belirler.

Esan Akü, çeşitlilik ve teknoloji anlamında aküden beklediğiniz kaliteyi sizlere sunmaktadır. Yollarda sürüş keyfinizi artırmak için en yakın yetkili bayimizden aracınız için uyumlu aküyü temin edebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu