Haberler

Mercedes’in devriye aracı: G Class LAPV




Mercedes G Class’ın hafif zırhlı versiyonu kamuflajlı olarak yakalandı. Yıllardır aynı tasarım dili kullanılan G Class halen üretinde kalacak ve tasarım çizgisi hiç değişmeyecek gibi duruyor.

Ayrıca şu an üretimde olan zırhlı G Wagon LAPV 6.1’in yerine gelecek olan bu kamuflajlı model daha kaslı ve daha yeni teknolojilere sahip olacağa benziyor.

Kutup bölgesindeki testleri sırasında yakalanan prototip model, G500 4×4² modelinin üzerine kurulu olacak ancak bu işlere daha uygun süspansiyon, lastik ve çekici halatına sahip olacak. Şu an fotolarda görünen prototip nispeten zırhsız olsada üretim versiyonu tamamen zırhlı olacak. Modelin içi görünmese de önceki modeli gibi askeri araç gibi tehizatlarla donatılmış bir iç mekana sahip olacağı tahmin ediliyor.

Ancak bir hatırlatma yapalım. Eğer bu modeli yalnızca ordu hizmetleri için kullanacaklarsa herhangi bir fuarda lansmanı yapılmayacak.

Mehmet Dağ

Toros Üniversitesi'nde İngilizce işletme okuyan bir otomobil ve motosiklet tutkunuyum. 2 yıl önce tanışmış olduğum otopark ailesine , şuan hizmet etmek benim için ayrı bir zevk.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu