Dikkat ÇekenlerFeaturedHaberler

2020 Volkswagen Golf 8’in tanıtılacağı tarih açıklandı




Alman otomotiv üreticisinin özel bir etkinlikle tanıtımını yapacağı 2020 Volkswagen Golf 8’in lansman tarihi ortaya çıktı.

Bilindiği üzere Volkswagen, Frankfurt Otomobil Fuarı’nı es geçerek Yeni Golf için ayrı bir lansman yapma kararı almıştı. Firma yapılacak etkinlik için basın mensuplarına bir davetiye göndererek tanıtım tarihini kesinleştirmiş oldu. 24 Ekim tarihinde Wolfsburg’da özel bir etkinlik düzenleneceği, yapılacak organizasyonun Türkiye saati ile 19.00’da başlaması planlandığı açıklandı.

Yeni Golf hakkında neler biliyoruz?

Ön yüzünde radikal değişimler olan 2020 model Volkswagen Golf’ün ön panjurunun ciddi şekilde inceltildiğini görüyoruz. Bunun yanı sıra çamurluklara doğru uzanan LED farlar, Alman markanın tasarım tarafında yeni bir dönemin başlangıcını yapıyor. Ayrıca ön tampon da belirgin şekilde agresif bir görünüme bürünmüş.

Volkswagen Golf, yenilenen arka yüzünde de farklı bir tasarım dili kullanmış. Yeni LED stop lambaları omuz çizgisi ile orantılı bir şekilde ilerlerken, tampondaki egzoz çıkışlarında yer alan krom detaylar dikkat çekiyor. Bununla beraber tıpkı Arteon ve Passat’ta olduğu gibi bagaj kapağının merkezine Golf yazısının konumlandırılması bekleniyor.

İlgili Makaleler

12 Yorum

  1. Golf 6, MK5’in ısıtılıp önümüze konmuşuydu. Golf 8 de aynı şekilde olacak belli ki.
  2. Senelerdir Golf kullanıyorum. Bende bu model hayal kırıklığı yaptı.
    Yazık çok yazık!!!
  3. B6-B7-B8 arasında ciddi farklar var.Passat’ın hatta Volkswagen’in sürekli ısıtılıp önümüze konulduğunu düşünmüyorum. Sadece genel bir tasarım dili var onda diretiyorlar.

    B6 farklı ama B7 b8 farklı değil b8 den sonra çıkan da konsol aynı dreksiyon aynı ona 350 bin vermek ayrı

  4. B6 farklı ama B7 b8 farklı değil b8 den sonra çıkan da konsol aynı dreksiyon aynı ona 350 bin vermek ayrı

    B8 Passat’ın B7 Passat’ın ısıtılıp önümüze konulmuş hali olduğunu neye dayanarak söylüyorsunuz? B6, B7 den farklı demişsiniz ama aslında B7 kasa, B6’nın ısıtılıp önümüze sunulmuş halidir. B8 in tasarım dili benziyor diye aynı araç olarak yargılamanız biraz tuhaf. Sizin yaptığınız yargısız infaz oluyor.

  5. Teknik veriler haricinde gorsel yorum olarak ( sahsi fikrimdir ) b7 kasa passat buyutulmus, uzatilmis c segment gibi duruyordu. Bunu acmak gerekirse boyutlari buyutulmus, gunumuzde kendimizce b+ segment dedigimiz araclar iyi ornektir. B7 her ne kadar safkan bir d segment olsa da gorsel anlamda o yayvanligi veremiyordu.

    B8 tam tersi simdi bildigin D segment. On tampon ile mesafesi kisaltilan on tekerlekler, genisletilen kaput, iz genisliginin arttirilmasi ve sisirilen on arka camurluklar bu araci gorsel anlamda da d segment oldugu yonunde destekliyor bence. Netice itibariyla izgara, far yapisi gibi detaylarda markanin tasarim dili benzerlik gosterse de yan yana getirdiginizde b7 ile 8 arasinda ciddi fark var bence.

    Golf 8’e gelirsek beni ilgilendiren kismi surusu acikcasi. Vw’nin son donem arac sertlestirme modasina onu da uydurdular mi merak ediyorum.

  6. Her yeni vw modelinden sonra hayal kırıklığı aynı şey kötü pis kaka deyip finalde koşa koşa gidip alan insanlara Türk denir :)
  7. Her yeni vw modelinden sonra hayal kırıklığı aynı şey kötü pis kaka deyip finalde koşa koşa gidip alan insanlara Türk denir :)
  8. Tasarım olarak C sütunu yine çok şık.Ön panjurun daraltılması bana bluemotionların ızgarasından sonra daha kötü olamazdı zaten dedirtti.Birbirine benzetilen marka tasarımlarından sonra kendi çizgisinde devam eden Vw tasarımcıları işi iyi kotarmış

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu