Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Araç bakımı esnasında çoğu sürücünün sıklıkla yaptığı bazı hataları sizler için derledik. İşte dikkat etmeniz gereken 5 kolay başlık.
Doğru araç bakımı hem sürüş güvenliği hem de aracın ömrünü uzatmak açısından önemlidir. Ancak bu derecede önemli bir konu özelinde bazı araç sahipleri kulaktan dolma bilgiler ile hareket etmekte, bu tip bilgiler ilerleyen dönemlerde daha büyük problemlerin yanı sıra büyük giderlere de neden olmaktadır.
Yanlış: Tasarruf sağlamak için hava filtresinin değiştirilmesi
Araç kullanıcılarının yanlış bildiği bilgilerden biri olan tasarruf için hava filtresinin değiştirilmesi oldukça yaygın olan yanlış bir bilgidir. Bu bilgi sadece karbüratörlü araçlar için doğrudur. Enjeksiyonlu araçlarda hava filtresini değiştirmek motorun performansını arttırsa da yakıt tüketimini azaltmaz.
Yanlış: Motor sıcakken aracın yıkanması
Araç bakımında yapılan en kritik hatalardan biri de motor hala sıcakken aracı yıkamaktır. Ayrıca deterjanlı ve sabunlu su...

Okumaya devam et...


 
C

cem

Ziyaretçi
o zaman bundan sonra bende opel astrama bakım yaptırdığım zaman çok daha dikkatli olacağım
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım