Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Değişen petrol fiyatları sebebi ile ülkemizdeki akaryakıt türlerinin fiyatlarına yeni bir indirim geliyor.
Son günlerde küresel piyasalarda petrol fiyatları yine bir değişim yaşıyor. Gelişmelere göre sürücüleri sevindirecek bir haber yetkililerden geldi. EPGIS‘in konu hakkıdna resmi bir açıklama yapmasa da yetkililer önümüzdeki günlerde bir indirim geleceğini söylüyor. Buna göre 02 Kasım Pazartesi günü benzine 16 kuruş, motorine ise 12 kuruş indirim yapılacak.
Benzinin litresi halihazırda İstanbul’da 6.74 TL’den, Ankara ve İzmir’de ise 6.80 TL’den satılıyor. Motorinin litresi ise şu an İstanbul’da 6.13 TL’den, Ankara ve İzmir’de ise ortalama 6.20 TL’den alıcı buluyor.
Akaryakıt pompa fiyatları, Türkiye’nin de dahil olduğu Akdeniz piyasasındaki işlenmiş ürün fiyatlarının ortalaması ile dolar kurundaki değişiklikler göz önüne alınarak anlık olarak değişebiliyor...

Okumaya devam et...


 

kenblock

Panpa
Beta Programı
24 Ocak 2017
5,298
1
9,450
4,970
kocaeli
insanların ilgisini çekmek ve bir yerlere sempatik görünmek için böyle haberler yapmayı bırakmazsanız daha çok takipçi kaybedeceksiniz...
Akaryakıt Fiyatlarına yeni gelen indirimden bizi haberdar eden Otopark.com yönetimine ve haberin editörü @Baris Inselel beyefendiye teşekkür ederim .

Akaryakıt fiyatları ile ilgili tüm haberlerinizi ilgi ile takip etmekteyim .
 
  • Beğeni
Tepkiler: fujiwara

Cenk

Galatasaray
Beta Programı
8 Eyl 2016
18,263
45,894
6,820
Zonguldak
Marka
Ford
Otopark ekibi olarak cok ilgi cekici ve sempatiksiniz.. Yarin gelin EPDK'da baskan ve kurul uyeleri olarak ise baslayin. Uyeliklerimizi de silin lutfen.
 
Son düzenleme:
  • Beğeni
  • Haha
Tepkiler: fujiwara ve S.Asil
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım