HenLeys kullanıcısının son içeriği

  1. H

    YGS Mağdurları Buraya :)

    Sınavı çok takmayın vs demiycem kişiden kişiye değişir bu sizin için önemliyse de lys abanın herkes söylemiş zaten lys iyi yapıldığında ygsnin çok bi önemi kalmıyor. Sıralamanızı 3te 4te 1ine bile çekmek mümkün.
  2. H

    Nürburgring deneyimi yaşamak istiyorum?

    Youtubeda takip ettiğim bi kanal video paylaşmış yenice ben de denk geldim daha izlemedim ama işine yarayabilir. Bence uçakla gidip önce swift baktın kesmiyor bi tur da 125i ya da scirocco vs ile atsan daha güzel olur.
  3. H

    Yeni Sürmek Lazım

    Buraya yazıyorum bir ay içinde 20k 3 ay içinde 50k abone sayısına ulaşır kanal. Ekipteki herkes çok kafa gibi gözüküyor ayrıca kalabalık olmaları sayesinde çok sık video atabilirler. @surmeklazim şöyle 2-3 gün arayla sürekli videolar gelsin 6-7 aya aea dan sonra trnin en büyük motor kanalı olur...
  4. H

    Ehliyet Randevusuna Gitmemek

    Başka ilde alabiliyorsunuz diye biliyorum. Bence ildışına gitmeden emniyete gidip bi deneyin randevuya bakmadan direk alıyorlar bazen sorarlarsa da böyle böyle dersiniz belki yardımcı olurlar.
  5. H

    KAPALI BMW 316i 2012/13 nasıl bilirsiniz?

    Motolarında çok önemli bir fark yok galiba sadece downpipeları ve yazılımı farklı diye biliyorum. 320i yerine alınıp kaliteli bi yazılımla aynı şekilde binilebilir. Forumda aratırsanız @Ozgur Gunes in motorlar arasındaki farkları yazdığı bi başlık var onu bulabilirsiniz.
  6. H

    KAPALI Babaya Baba Arabası

    Hacim konusunda iyi diye biliyorum. LPG de takılabilir istersen taktırmazsan da uzun yolda sen az yaktırırsın zaten ama şehiriçini bilemiyorum. İlan No: 397743025 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-ilk-sahibinden___yetkili-servis-bakimli__hasar-kaydi-yok-orjinal-397743025/detay
  7. H

    KAPALI 80-110 bin TL arası 2. el araba tavsiyesi?

    Hacim ihtiyacı var ise superb 1.6 tdi dsg yoksa da 116d olabilir.
  8. H

    KAPALI octavia mı elantra mı

    Performans, konfor, yalıtım, garanti(sorunsuzluk), güvenlik, yol tutuş, donanım bunların hepsinde elantra önde tek eksisi belki yakıt olabilir o da dizelde 1 lt farkeder. Ha bir de mahalle baskısı işte vag sevdalısı türk milleti.
  9. H

    BMW 1.5-1.6 Dizel

    Bence VW nin de ihtyacı var daha güçlü bi dizele. Dsgye yapcağı yatırımı dizel motora yapsa daha ucuz tork konvertörlü bir şanzımanla beraber daha sorunsuz ve performanslı bir araç ortaya koyar. Yakıtın da çok artcağını sanmıyorum.
  10. H

    BMW 1.5-1.6 Dizel

    Hadi bakalım hayırlısı. Şöyle az yakan çok kaçan bi dizel 1 e çok iyi olur.
  11. H

    BMW 1.5-1.6 Dizel

    Gerçi orası öyle bizim ülkede var premium ve downsizing çılgınlığı.
  12. H

    BMW 1.5-1.6 Dizel

    Tüm avrupa emisyonlardan dolayı downsizing yapmıyor mu bu 1.6 dizeller sadece bizim ülkede mi satılıyor? Amerika desen doğru da avrupada c segmentinde 1.6 dizeller baya kullanılıyor diye biliyorum.
  13. H

    BMW 1.5-1.6 Dizel

    BMW neden hala bu banttaki dizel motorlarından bu kadar az güç alıyor.(116hp 270nm tork) Halbuki 2.0 dizeli performans/tüketim i çok iyi. Şöyle 130+ hp 320+nm torklu bir 1.6 dizel motor üretse de artık 3 serisine ve 1 serisine koysa. Özellikle 3 ün çok ihtiyacı var C200d karşısında bir araç olmalı.
  14. H

    Jaguar XF nasıldır?

    Genelde yerine daha ucuz olduğu için 5 serisi tercih ediliyor kötü denebilceğini sanmıyorum.
  15. H

    tata Smurf (Sirin Baba) Dikkat +300 beygir icerir.

    Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş. Üstüne bir de terbiyesizlik yapıyor. @inzfatih hocam daha fazla cevap vermeyen bu arkadaşa lütfen
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım