Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Formula 1 yönetimi, Portekiz’in 2021 Formula 1 takviminde dahil edildiğini açıkladı ve 2021 Formula 1 takvimi resmi olarak kesinleşti.






Dünyayı etkisi altına alan Koronavirüsü nedeni ile Çin yarışının ertelenmesi ve Avustralya’nın yıl sonuna ertelenmesi ile takvimde 2 Mayıs tarihinde bir yapılacak bir yarış boşa çıkmıştı. Daha öncesinde buraya Portekiz’in geleceği söyleniyordu ve öyle de oldu.






Portekiz ve Formula 1 arasında yapılan anlaşma sonuçlandı ve resmi olarak 2021 Formula 1 takvimine girdi.

F1 CEO’su ve Başkanı Stefano Domenicali, “Formula 1’in, geçen yılki yarışın büyük başarısının ardından yeniden Portimao’da yarış düzenleyeceğini açıklamaktan büyük mutluluk duyuyoruz.”







“Organizatöre ve Portekiz Hükümetine, bizi bu noktaya getirme konusundaki sıkı çalışmaları ve özverilerinden ötürü teşekkür ediyoruz.2021 sezonu hakkında son derece emin ve heyecanlıyız. Geçen yıl 17 yarışı güvenli bir şekilde yapabileceğimizi ve milyonlarca taraftarımıza, zor bir...

Okumaya devam et...


 

hakikionur

Panpa
Beta Programı
16 Eyl 2016
519
1,270
2,520
30
Marka
Volvo
Portekiz'i izlemek gayet zevkli sıkıcı arap pistlerine göre.
Bu sene şampiyonluk hariç çok çekişmeli olacak, İstanbul'da takvime dahil olsaydı ballı kaymaklı olacaktı
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım