AÇIK 65 bin TL Dayanıklı Bir Araç Tavsiyesi

TheDavsanci

Furkan T.oğlu
Profesör
21 Haz 2020
142
146
1,235
27
Gaziantep, Araban
Merhaba değerli Otopark üyeleri, şu 3 4 ay içerisinde bir araç alma niyetim var ve sizlere bu konuyu bir danışmak istedim. Uzun olacak biraz bu yüzden affınıza sığınıyorum en başta. Şimdi sizlere kriterlerimi söyleyim;

Bütçem çok fazla değil. 55 - 65 bin tl arasında bir araç bakıyorum çünkü tamamı borç olacak ve bir yeni öğretmen olarak taksitlerin beni yormasını istemem takdir edersiniz ki.

Aradığım araç C segment sedan veya hatchback ama icabında iyi bir D segment, 3 kapı hatchback veya coupe bir araç da düşünebilirim. Çok zor ama eğer temiz bir w124 bulursam göz yaşları içerisinde E segment de düşünebilirim. Araç çok fazla çalışmayacak ama ayda bir kere 1200 km uzun yolu olacak.

Araçtan çok önemli iki beklentim var; beni şaşırtacak ağır arızaları olmasın çünkü bütçem belli ve bu araçla Gaziantep Kırıkkale yapacağım her ay bir iki kere. Bir de araç güçlü olacak. Tamam çok hız yapan birisi değilim ancak performans her zaman benim için birinci plandır. En azından 130 140 hp bir araç çok iyi olur. Tabi araç çok temiz olursa 1.6 110 120 hp araçlar da kabulümdür ama bu asgari benim için. Araç çok aktif çalışmayacağı için yakıt da dert değil. Temizini bulsam 3.0 bir araç bile olur 😀 Aracın vitesi tercihen manuel olsa iyi olur ama temiz bir araç bulursam otomatik de kabulümdür. İçi geniş olmasa da olur ama rahat bir araç her zaman iyidir yoksa o 605 km çekilmez. Çok donanımlı bir araç da aramıyorum, hidrolik direksiyon, 4 cam elektrikli, elektrikli aynalar ve abs yeterli. Klimadan bile feragat edebilirim. Tabi donanımlı olursa fena olmaz ama dediğim gibi asıl odağım bu değil. Yakıt tercihen benzin lpg ama sadece benzin de olur bulunursa. Yine temiz ve sağlam dizeller de olur ama önceliğim benzin veya lpg. Kilometre ve boya takıntım yok. Aracın perti, kupası, şase direklerde falan oynaması yoksa, özetle ağır kazası yoksa komple boyalı olsun 300 bin kilometre olsun fark etmez. Değişeni de çok olmazsa daha iyi olur her zaman. Uzun yola dayansın, 120 130 (hızlanmanın hastasıyım ama yüksek hızdan korkuyorum inceden psikolojik hız sınırım 150 ☺️) gidince başımıza iş gelmesin yeter. Tabi ki araç sağlam olmalı yani bakımsız rezil bir araç alıp bir de onu toplamaya 10 15 bin vermek istemem. Araç piyasa aracı olmasa da olur. Hatta tutulmaması benim için daha iyi malum benim kriterlerimdeki araçların tutulanları genelde değerli kardeşlerimizin tuning denemelerine kurban gidiyor ve tecrübesizliklerini hep o araçlarda atıyorlar. Bu yüzden çok tanınmamış araçlar tercihim olabilir. Ben aracı satmaya değil de binmeye alacağım. Bir de çok önemli olmasa da motor sesi güzel bir araç harika olurdu. Böyle modifiyesiz bir şekilde devirlendikçe insanı şevke getirecek bir motor harika olurdu cidden (SR20DE'ye selam olsun). Son olarak bulunduğum civarda (Gaziantep, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Adıyaman, Hatay, Osmaniye) iyi bir ustası veya yetkili servisi olan markalar da tercihim olur.

Aslında kafamdaki ve gönlümdeki araç 156 2.0 TS ama bu güzellik genelde bakımsız ve üst devirlerde kullanıldığı hissine kapıldığım için temizini bulamama korkum var. Bir de araba hastası olmama rağmen işin ekspertiz kısmında çok yeteneksizim. Ben araç sağlam mı dökük mü anlayamıyorum. Çalıştırıp sürünce biraz fikrim oluyor tabi ki amortisörleri motoru anlıyorum biraz ama bu sefer de fazla şüpheci yaklaştığım için olmayan sıkıntıyı da var gibi görüyorum. Haliyle bir 156 alıp adından çok para harcamak istemiyorum açıkçası. Tabi ki 156 her zaman favorim açıkça söyleyeyim bunu. Kafamdaki diğer araç da Tipo 2.0. O araçlar tam istediğim kıvamda araçlar. 1.6'lar çok sorunsuzlar ve fazla donanımlı da değiller ama 2.0'lar biraz nazik diye okudum. Benim için fark etmez ama benden önceki sahibi aracı hor kullandıysa bir de toplamak istemiyorum aracı. Eski Elantraları da düşünebilirim şu 98 99 modelleri. Onların 1.6ları da 1.8leri de 2.0ları da performanslı epey. Onlarda da temiz bulabilir miyim sağlam kalmışlar mıdır bilemiyorum. Honda CRX baktım bir ara ama onlar da çok riskli araçlar. Tamam 1.6 150 hp araçlar ama çok hor kullanılmışa benziyor çoğu. Onlardan da emin olamıyorum. Mitsubishi Carisma var tabi. Onlar benim performans kriterimden feragat edebileceğim tek araçlar sanırım. Temiz bir Carisma da olabilir. Nissan Primera GT'ler de çok hoşuma giden araçlar ama onlar hakkında pek bilgi bulamadım ve buralarda ustası olmayabilir Primera'ların. GT olması şart değil 2.0 Primera'lar da gayet hoş duruyor ama dediğim gibi ustası var mıdır yürütmesi nasıldır bilemiyorum. Opel Astra 2.0 GSi'nin makyajsızları da çok harika araçlar ama onlar da genelde hor kullanılmış sıkıntılı araçlar çıkıyor. İnsan emin olamıyor. Son olarak da Toyota Corona 2.0'lar da güzel araçlar. Hem geniş hem sağlam hem de güçlü araçlar. Onların da uygunu bulunur mu bilemiyorum.

Bu söylediklerim benim aklıma gelen ve alıp alamayacağıma karar veremediğim araçlar. Sizlerin de yorumlarını bilmek isterim. Belirttiğim araçlar alınabilir mi alınamaz mı, sizin araç tavsiyeleriniz var mıdır? Şimdiden teşekkür ediyorum.
 

Munferit

Panpa
Destekçi
Beta Programı
21 Eyl 2018
1,732
6,828
4,070
Istanbul
Marka
Volkswagen
Merhaba,
İlk paragrafa istinaden hızlıca bir öneri verip uzaklaşacağım.

Bütçenizi ve alacağınız arabayı 3-4 ay sonra belirleyin derim. Bugün karar vereceğiniz 65 bin lira fiyatlı bir araba 4 ay sonra 80 bin lirayı devirmiş olabilir.
 

mazda323hb

Profesör
27 Eki 2018
237
320
1,335
Denizli
Marka
Peugeot
Saydığınız araçlara binmedim,kullanmadım kronikleri nedir bilmem ama tek tavsiyem olabildiğince model yılı genç araç almanız yönünde. Eski ama premimum veya segmenti yüksek,beygiri fazla araçlar yürütme maliyeti olarak çok yorar.
 

TheDavsanci

Furkan T.oğlu
Profesör
21 Haz 2020
142
146
1,235
27
Gaziantep, Araban
99' Laguna 2.0 , kroniğini filan bilmiyorum ama araştırmaya değer bence.
Bunu biraz araştırdım ama bu ilk nesil biraz arızalı. Özellikle elektronik aksam olarak. İyisini temizini bulamazsak üzüyorlar cidden.
Saydığınız araçlara binmedim,kullanmadım kronikleri nedir bilmem ama tek tavsiyem olabildiğince model yılı genç araç almanız yönünde. Eski ama premimum veya segmenti yüksek,beygiri fazla araçlar yürütme maliyeti olarak çok yorar.
İşin üzücü kısmı burada işte. Bu paraya genç araç yok 😅 her türlü 2003ün falan üzerine çıkamıyoruz.
Merhaba,
İlk paragrafa istinaden hızlıca bir öneri verip uzaklaşacağım.

Bütçenizi ve alacağınız arabayı 3-4 ay sonra belirleyin derim. Bugün karar vereceğiniz 65 bin lira fiyatlı bir araba 4 ay sonra 80 bin lirayı devirmiş olabilir.
Şu anda sadece fikir topluyorum ve çok uygun bir araç bulursam yakın zamanda da alma ihtimalim var az da olsa. Zaman çok işte bol bol tartışıp fikir alacak zamanım var. Diğer türlü iş aceleye gelince daha büyük sorunlar yaşayabilirim.
 

Mt.Akina

Reis
Beta Programı
18 Ocak 2017
5,579
1
22,226
5,670
Ankara
Marka
Ford
bir yeni öğretmen olarak taksitlerin beni yormasını istemem takdir edersiniz ki.

Atamanız hayırlı olsun.

Aradığım araç C segment sedan veya hatchback ama icabında iyi bir D segment, 3 kapı hatchback veya coupe bir araç da düşünebilirim. Çok zor ama eğer temiz bir w124 bulursam göz yaşları içerisinde E segment de düşünebilirim. Araç çok fazla çalışmayacak ama ayda bir kere 1200 km uzun yolu olacak.

Dayanıklı olmasını istiyorsanız güncel bir araç seçmeniz gerekir ama sizin de yukarıda yazdığınız gibi her halükarda 2003 modelin üstüne çıkamıyorsunuz bu bütçeyle o sebepten ben biraz daha alışılmışın dışında öneriler vereceğim.

r de araç güçlü olacak. Tamam çok hız yapan birisi değilim ancak performans her zaman benim için birinci plandır. En azından 130 140 hp bir araç çok iyi olur. Tabi araç çok temiz olursa 1.6 110 120 hp araçlar da kabulümdür ama bu asgari benim için. Araç çok aktif çalışmayacağı için yakıt da dert değil.

E34 520i (Mümkünse M50-M20 değil) M20 129 bg 150 lik M50liler gibi gitmiyor.
Vectra A GT SFi (Mümkünse Kırmızı Motor-Ecotec değil) Ecotec'i pek tutmuyorlar ve daha yavaş.136-156 gibi bir fark var.
E36 318i(Mümkünse zincirli olan kayışlı değil) bu paraya temiz 18is ve 20i olmaz ama 18i olur, 16i de size yavaş kalır.
Focus ST(Mümkünse Benzinli Lpg'li değil)
206 GTi(Mümkünse Benzinli Lpg'li değil)
316i E46 Compact(65'e kadar inmiyor fiyatları ama yine de bir bakın, motorları narindir) 18ti-25ti 46 Compact bu paraya temizi olmaz. 36 Compact'lardan da 18ti'ların nesli tükendi 16i de size gitmiyor gibi gelir.



Kilometre ve boya takıntım yok. Aracın perti, kupası, şase direklerde falan oynaması yoksa, özetle ağır kazası yoksa komple boyalı olsun 300 bin kilometre olsun fark etmez. Değişeni de çok olmazsa daha iyi olur her zaman. Uzun yola dayansın, 120 130 (hızlanmanın hastasıyım ama yüksek hızdan korkuyorum inceden psikolojik hız sınırım 150 ☺️) gidince başımıza iş gelmesin yeter. Tabi ki araç sağlam olmalı yani bakımsız rezil bir araç alıp bir de onu toplamaya 10 15 bin vermek istemem. Araç piyasa aracı olmasa da olur. Hatta tutulmaması benim için daha iyi malum benim kriterlerimdeki araçların tutulanları genelde değerli kardeşlerimizin tuning denemelerine kurban gidiyor ve tecrübesizliklerini hep o araçlarda atıyorlar.
Tutulmayan ya da piyasası olmayan aracı Gaziantep sanayisinin şefkatli ellerine bırakmak istemezsiniz. Bilindik, ustalarca yıllardır sökülüp takılan performanslı araçları seçerseniz başınız ağrımaz. Carisma gibi araçlar Ankara İstanbul gibi yerlerde zorken G.Antep'de daha zor olur.


Son olarak elinizi çabuk tutmanızı ben de diğer arkadaşlar gibi öneriyorum. Aynı fiyat dilimlerinde sık sık araç baktığım için az çok biliyorum nasıl olduklarını fakat hiç birine binmedim binicisi olmadım binicisi olanlar daha detaylı yorumda bulunurlar. Tek başınıza kullanıyorsanız çoğu zaman E ve D sedan araçlar size fazla gelecektir fakat uzun yolda da daha rahat ve konforlu olacaktır.
 

nıneleven

Profesör
9 Nis 2021
623
737
1,820
Tekirdağ
Marka
Porsche
1.9 dCi Laguna 2 vardı geçen hafta. Bilemiyorum.

Heh buldum. Ağır hasarlı ama şase-podye işlemsiz , tavan boyasızdır belki. Belki...

Screenshot_20211028_211253_com.sahibinden.jpg
 
Son düzenleme:

TheDavsanci

Furkan T.oğlu
Profesör
21 Haz 2020
142
146
1,235
27
Gaziantep, Araban
Atamanız hayırlı olsun.



Dayanıklı olmasını istiyorsanız güncel bir araç seçmeniz gerekir ama sizin de yukarıda yazdığınız gibi her halükarda 2003 modelin üstüne çıkamıyorsunuz bu bütçeyle o sebepten ben biraz daha alışılmışın dışında öneriler vereceğim.



E34 520i (Mümkünse M50-M20 değil) M20 129 bg 150 lik M50liler gibi gitmiyor.
Vectra A GT SFi (Mümkünse Kırmızı Motor-Ecotec değil) Ecotec'i pek tutmuyorlar ve daha yavaş.136-156 gibi bir fark var.
E36 318i(Mümkünse zincirli olan kayışlı değil) bu paraya temiz 18is ve 20i olmaz ama 18i olur, 16i de size yavaş kalır.
Focus ST(Mümkünse Benzinli Lpg'li değil)
206 GTi(Mümkünse Benzinli Lpg'li değil)
316i E46 Compact(65'e kadar inmiyor fiyatları ama yine de bir bakın, motorları narindir) 18ti-25ti 46 Compact bu paraya temizi olmaz. 36 Compact'lardan da 18ti'ların nesli tükendi 16i de size gitmiyor gibi gelir.




Tutulmayan ya da piyasası olmayan aracı Gaziantep sanayisinin şefkatli ellerine bırakmak istemezsiniz. Bilindik, ustalarca yıllardır sökülüp takılan performanslı araçları seçerseniz başınız ağrımaz. Carisma gibi araçlar Ankara İstanbul gibi yerlerde zorken G.Antep'de daha zor olur.


Son olarak elinizi çabuk tutmanızı ben de diğer arkadaşlar gibi öneriyorum. Aynı fiyat dilimlerinde sık sık araç baktığım için az çok biliyorum nasıl olduklarını fakat hiç birine binmedim binicisi olmadım binicisi olanlar daha detaylı yorumda bulunurlar. Tek başınıza kullanıyorsanız çoğu zaman E ve D sedan araçlar size fazla gelecektir fakat uzun yolda da daha rahat ve konforlu olacaktır.
Akina'yı görünce dedim bir şeyler geliyor diye 😀 öğretmenliğe 2020 haziranda başladım ama yine de teşekkürler. Temiz bir e34 için can verilir ama cesaret edemiyorum yoksa o m50 520 benim üniversite hayallerimden. E36da da I6 150hp olmayınca içime yük olur. Vectra her daim efsanedir bak Vectra demeyi unuttum. 206 gti de düşünülebilir ama Peugeot için bir kara leke var arıza yapabilir diye. Yorumunuz için çok teşekkürler e34ün adını duymak bile bir heyecan sebebi.
1.9 dCi Laguna 2 vardı geçen hafta. Bilemiyorum.

Heh buldum. Ağır hasarlı ama şase-podye işlemsiz , tavan boyasızdır belki. Belki...

Ekli dosyayı görüntüle 37345
Valla durumum ortada ve gereksiz şova gerek yok bu araca da bakabilirim yalan yok. Teşekkür ediyorum Laguna severiz yani 😀
 
Son düzenleme:

Emre Aktas

Emre Aktaş
Elit Apaçi
20 Tem 2019
88
135
760
24
İstanbul
Marka
Volkswagen
Peugeot 406 2.0 SV modelini öneririm size 2000 model üstü olsun motordan yana sıkıntısı olmaz baya sağlam araba, şanzıman otomatik ise yaşından dolayı revizyon ister. Ama sağlam arabadır güzel yol tutar özellikleri iyidir. Şimdiden hayırlı olsun.
 

Abdulsamet Memiş

Abdulsamet Memiş
Asfalt Kurutucu
27 Haz 2020
37
55
685
İstanbul
Marka
Yok
Merhabalar araç hakkında aşırı bi bilgim yok ama model olarak aklıma Fiat Stilo geldi,beklentilerinizi ve "dayanıklı" kısmını ne kadar karşılar bilmiyorum ama hem C segment,iç kalitesi ve donanımları çok güzel hem de fiyat olarak size yakın.Fakat,bu araçlarda birçok sorun yaşayıp nefret edenler de var, arabasını çok seven, büyük sorunlar yaşamayan ve öven kişiler de var.Bakım,biliçli kullanma önemli tabi.Beyin ve motor kısmında yaşanıyor sorunlar genel olarak.Devir dalgalanması,beyin sorunları gibi sorunlar olabiliyor bazı kişilerde.1.4 motorlu versiyonları daha az sorunlu diye biliyorum,onlar da az var piyasada.Bu araçları alanlar genelde araca sahip olduğu zamanda biraz daha araba bilgisini artırıyor, ustalaşmaya başlıyor.Sizde bilgili biri gibisiniz,sorunlar oluşmadan veya oluşan sorunları anlayabilirsiniz.

Yaklaşık 7-8 ay önce abim aldı 2004 model 1.4 modelini.Çok sorun yaşamadı,severek kullanıyor.Özellikle donanım olarak çok hoşumuza gidiyor.Bizimki en dolu paket olmamasına rağmen cam tavan(sky window),4 disk fren,abs,elektrikli direksiyon,6 ileri vites,soğutmalı torpido,klima vs. özelliklere sahip.
Daha dolu modellerinde dijital klima gibi donanımlar da var.Çok çok dolu versiyonlarda uzaktan çalıştırma,start stop gibi donanımlar da var yanlış bilmiyorsam onlar da çok az var tabi.

Motor performansı olarak normal bi kullanıcıyı tatmin eder diye düşünüyorum, 1.4 modelleri 95 hp, 1.6 modelleri 103hp.

Sonuç olarak araç elektronik ve donanım açısından biraz oyuncaklı,bu da yaşına ve bakımlı/bakımsız durumuna göre bazı sorunlar açabiliyor,biraz şans işi açıkçası.Ustası biraz zor bulunuyor,bazı araç sahipleri madur oluyor maalesef.Parça bulunurluğu konusunda pek bilgim yok.Facebook gruplarında tanınmış usta ve parçacılar var,araç hakkında bilgi almak için gruplara bakmanızı tavsiye ederim.Araştırmadan ve sahipleriyle konuşmadan almamanızı tavsiye ederim.Bilgili kişilerden bilgi almak,kullanmak gerekir.Sonra sorun yaşamak hiç hoş olmaz,ancak güzel ve bakımlısına denk gelirseniz çok memnun kalırsınız bence.
 
Son düzenleme:

Testarossa

TomSawyer
Profesör
8 Ağu 2020
600
959
1,820
İstanbul
Marka
Alfa Romeo
Yazan eden arkadaşlar olmuş,güzel örnekler var ama ben size 156 önermem.
Kendim 156 sahibiyim ,sizin olduğunuz konumda servis parça sorun olcak.
Temiz 156 uzun yolda gerçekten güncel arabalardan farksız ama yorgunu da sizi olur olmadık yerde bırakır zaten iyileri 70 civarı satılıyor bir 10 lirada harcAtır alınca.

Ben de sürekli istanbul-bursa -sakarya-inegöl yapıyorum yolda kalmadım ama iyi para harcadım
.
 
Son düzenleme:

TheDavsanci

Furkan T.oğlu
Profesör
21 Haz 2020
142
146
1,235
27
Gaziantep, Araban
Peugeot 406 2.0 SV modelini öneririm size 2000 model üstü olsun motordan yana sıkıntısı olmaz baya sağlam araba, şanzıman otomatik ise yaşından dolayı revizyon ister. Ama sağlam arabadır güzel yol tutar özellikleri iyidir. Şimdiden hayırlı olsun.
Teknolojisi üzebilir bunun ama Peugeot'un altın çağının bir mahsulü bu ve temizi değerlendirilir :)
Merhabalar,Fiat Stilo modelleri de var aslında.Hem C segment,iç kalitesi ve donanımları çok güzel fakat,bu araçlarda birçok sorun yaşayıp nefret edenler de var, arabasını çok seven, büyük sorunlar yaşamayan ve öven kişiler de var.Bakım,biliçli kullanma önemli tabi.Beyin ve motor kısmında yaşanıyor sorunlar genel olarak.Devir dalgalanması,beyin sorunları gibi sorunlar olabiliyor bazı kişilerde.1.4 motorlu versiyonları daha az sorunlu diye biliyorum,onlar da az var piyasada.Bu araçları alanlar genelde araca sahip olduğu zamanda biraz daha araba bilgisini artırıyor, ustalaşmaya başlıyor.Sizde bilgili biri gibisiniz,sorunlar oluşmadan veya oluşan sorunları anlayabilirsiniz.

Yaklaşık 7-8 ay önce abim aldı 2004 model 1.4 modelini.Çok sorun yaşamadı,severek kullanıyor.Özellikle donanım olarak çok hoşumuza gidiyor.Bizimki en dolu paket olmamasına rağmen cam tavan(sky window),4 disk fren,abs,elektrikli direksiyon,6 ileri vites,soğutmalı torpido,klima vs. özelliklere sahip.
Daha dolu modellerinde dijital klima gibi donanımlar da var.Çok çok dolu versiyonlarda uzaktan çalıştırma,start stop gibi donanımlar da var yanlış bilmiyorsam onlar da çok az var tabi.

Motor performansı olarak normal bi kullanıcıyı tatmin eder diye düşünüyorum, 1.4 modelleri 95 hp, 1.6 modelleri 103hp.

Sonuç olarak araç elektronik ve donanım açısından biraz oyuncaklı,bu da yaşına ve bakımlı/bakımsız durumuna göre bazı sorunlar açabiliyor,biraz şans işi açıkçası.Ustası biraz zor bulunuyor,bazı araç sahipleri madur oluyor maalesef.Parça bulunurluğu konusunda pek bilgim yok.Facebook gruplarında tanınmış usta ve parçacılar var,araç hakkında bilgi almak için gruplara bakmanızı tavsiye ederim.Araştırmadan ve sahipleriyle konuşmadan almamanızı tavsiye ederim.Bilgili kişilerden bilgi almak,kullanmak gerekir.Sonra sorun yaşamak hiç hoş olmaz,ancak güzel ve bakımlısına denk gelirseniz çok memnun kalırsınız bence.
Bir zamanlar Stilo'lar çok dikkatimi çekerdi. Araçlar gerçekten çok dolu araçlar ama kronik problemleri de çok. Yani sizin de dediğiniz gibi binen vatandaş bakmadan binince ceremesini biz çekiyoruz. Aslında önceki sahipleri iyi binince hemen hemen her araç alınır. Ben zaten bakım konusunda biraz pimpirikliyimdir ama işte arızalı aracı toplayacak durumum yok. Yoksa alırdım bir 300e ağır ağır toplar binerdim de yok işte 😀 tavsiyeniz ve örneğiniz için teşekkür ediyorum.
Yazan eden arkadaşlar olmuş ama ben size 156 önermem.
Kendim 156 sahibiyim ,sizin olduğunuz konumda servis parça sorun olcak.
Temiz 156 uzun yolda gerçekten güncel arabalardan farksız ama yorgunu da sizi olur olmadık yerde bırakır zaten iyileri 70 civarı satılıyor bir 10 lirada harcAtır alınca.
Tam olarak bu sebeple 156 alamıyorum. Yoksa gerçekten benim hayran olduğum bir araç 156.
 

Abdulsamet Memiş

Abdulsamet Memiş
Asfalt Kurutucu
27 Haz 2020
37
55
685
İstanbul
Marka
Yok
Teknolojisi üzebilir bunun ama Peugeot'un altın çağının bir mahsulü bu ve temizi değerlendirilir :)

Bir zamanlar Stilo'lar çok dikkatimi çekerdi. Araçlar gerçekten çok dolu araçlar ama kronik problemleri de çok. Yani sizin de dediğiniz gibi binen vatandaş bakmadan binince ceremesini biz çekiyoruz. Aslında önceki sahipleri iyi binince hemen hemen her araç alınır. Ben zaten bakım konusunda biraz pimpirikliyimdir ama işte arızalı aracı toplayacak durumum yok. Yoksa alırdım bir 300e ağır ağır toplar binerdim de yok işte 😀 tavsiyeniz ve örneğiniz için teşekkür ediyorum.

Tam olarak bu sebeple 156 alamıyorum. Yoksa gerçekten benim hayran olduğum bir araç 156.
Rica ederim,araç seçme serüveninde başarılar diliyorum😄.İnşallah bende en kısa zamanda o serüvene girerim.😄
 

Emre Aktas

Emre Aktaş
Elit Apaçi
20 Tem 2019
88
135
760
24
İstanbul
Marka
Volkswagen
Bir tavsiyem daha olacak arabaya mutlaka düzgün bir yerde expertiz yaptır kimseye güven olmaz. Eğer araba almaya kesin kararlıysan 1 hafta içinde almaya çalış çünkü herkes her gün fiyat yükseltiyor piyasa günü gününe tutmuyor.
 

TheDavsanci

Furkan T.oğlu
Profesör
21 Haz 2020
142
146
1,235
27
Gaziantep, Araban
Rica ederim,araç seçme serüveninde başarılar diliyorum😄.İnşallah bende en kısa zamanda o serüvene girerim.😄
Valla hocam sinir bozucu olsa da çok sevdiğim bir süreç bu 😀
Bir tavsiyem daha olacak arabaya mutlaka düzgün bir yerde expertiz yaptır kimseye güven olmaz. Eğer araba almaya kesin kararlıysan 1 hafta içinde almaya çalış çünkü herkes her gün fiyat yükseltiyor piyasa günü gününe tutmuyor.
Ekspertiz önemli ya 😀 umarım kısa sürede alabilirim hocam ya.
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım