KAPALI 7 İleri Kuru Kavrama DSG

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

burak23

Asfalt Kurutucu
8 Eyl 2016
16
13
595
elazığ
0 km Passat veya SuperB almayı düşünüyorum fakat Dsg'den korkuyorum. Bir sıkıntı çıkarırmı ileriki dönemlerde?
 

RedLine

Profesör
11 Eyl 2016
257
349
1,395
İstanbul
Marka
MINI
Bugün iş yerinde,5 yaşında otomatik dizel astra sahibi arkadaşım komple şanzımanı dağıtmış,5000tl masraf var. Çift kavrama,cvt,tork konvertörlü farketmiyor,yoğun trafik ve otomatik şanzıman kullanmayı bilmemek ve şans faktörü birleşince piyango her otomatik kullanıcısına çıkabilir. Bunun dışında bu tip devasa arızalar öncesinde araç
ufak tefek işaretler verir.Titreme,sallama,kararsızlık gibi belirtileri hissedip kullanmaya devam edip,patlatayınca forumlarda ağlayan bir sürü insan var. Araç sahiplerinin %10'u aracın kullanma kılavuzunu okuyordur.

VAG grubu malzeme kalitesi,motor çeşitliliği,performansı,tüketimi ile rakiplerinden önde bir firma, dsg kendi rakiplerinden hem daha konforlu hem daha hızlı hem de tüketimde daha cimri. B sınıfı bir araçta dsg'ye 60.000tl altında ulaşabiliyorsunuz. Millet de bu yüzden seçiyor.
 
  • Beğeni
Tepkiler: cem ve hikmetkara

iyy70

Asfalt Kurutucu
2 Eki 2016
11
4
595
Yaklaşık 100000 km dsg tecrübemiz var.Garantiyi kesin uzatın.Bakımları kesinlikle serviste yaptırın.Bizim eski aracımızda 57000 de kavrama titreme yapıyordu.İyi niyet garantisinden değişti.85000 km ye kadar sadece kavrama sıkıntısı çıkardı.Şuanki aracımız 16500 de.Şu ana kadar sıkıntı çıkarmadı.Bi kaç klişe söyliyim size.Dsg arada yarı kavrıyor.Yarı kavramasına izin vermeyin.Uzun ışıklarda arabayı boşa alın.Şanzımana yük bindirmeyin.El frenini p de çekmeyin.N ye alın el frenini çekin sonra p ye alın.Şanzımana yük binmemiş olur.2 aracımızda 7 ileri kuru kavrama idi bu arada.
Güzel yazmışsınız, fakat uzun ışıklarda kendi stop ediyor araba. El frenini kendi çekiyor, kendi bırakıyor. Kullanıcıya çok müdahale imkanı vermiyor.
 

MertEren

Panpa
8 Eyl 2016
1,216
2,194
3,770
26
İstanbul
0 km Passat veya SuperB almayı düşünüyorum fakat Dsg'den korkuyorum. Bir sıkıntı çıkarırmı ileriki dönemlerde?

1.6 Tdi Dsg Passat var B8 kasa. Şuan 25k km deyiz. Hiç bir sorun veya sorun belirtisi olmadı. Tabi çift kavrama olduğu için yokuşta trafikte dur kalk yaparken 7k km önce filan 1 kere hararet uyarısı verdi. Onuda boşa al geçiyor. Sıkıntın olmasın temiz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım