95 Şahin S #TCN70

BatuhanYildirm

Elit Apaçi
12 Ocak 2018
63
164
760
Ankara
Yazmak bile hoş değil fakat daha kötü sonuçlara sebep olabilecek potansiyelde kaza yaşamışsınız. Elbet üzücü, can sıkıcı ve atlatması zor bir durum fakat; her şeyden önce canınızın hala daha iyi olduğuna şükredip bu durumu sineye çekmek gerekli. Geçmişe bakıp can sıkmanın maalesef faydası olmuyor. Uğursuz bir yıl geçiriyoruz, ben de yakın zamanda kötü bir kaza yaparak çok ucuz yırttım. O kadar emek veriyoruz, zaman ayırıyoruz, sonucunun bu şekilde bitmesi canımızı çok sıkıyor. Fakat arabacılık bu, yolda olduğumuz sürece başımıza her şey gelebilir. Bize düşen o arabadan sağ çıkıyorsak eğer önümüze bakıp "mümkün olduğunca" tecrübeyi sindirebilmek. Tekrar geçmiş olsun.

Konunuzu takip ediyorum ve sizin de yaşadığınız olay çok üzücü hocam geçmiş olsun yeniden.Dediğiniz gibi canımıza bir şey olmaması tek tesellimiz zaten.

Geçmiş olsun, ben böyle sistemin...

Teşekkür ederim,maalesef ki öyle.
 
  • Beğeni
Tepkiler: FurkanKarka
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım