Araç Ruhsat Fotoğrafını Göndermek

emre344

Elit Apaçi
25 Ara 2016
110
35
995
İstanbul
Marka
BMW
sahibinden e şikayet edince kaldırıyor ama bilgi vermiyor kişiler hakkında. acaba ileriye dönük başım ağrır mı bir şey yapmam lazım mı
 

Cenk

Galatasaray
Beta Programı
8 Eyl 2016
18,274
45,907
6,820
Zonguldak
Marka
Ford
sahibinden e şikayet edince kaldırıyor ama bilgi vermiyor kişiler hakkında. acaba ileriye dönük başım ağrır mı bir şey yapmam lazım mı
İlk mesajimda dediğim gibi karakola gidip kayıtlara gecmesi açısından şikayette bulunsaniz yeterli. Sahte ilanlarla birini ya da birilerini dolandirirlarsa ve bu kişiler de şikayette bulunursa en azından sizin ustunuzden sorumluluk kalkar. Ben durumu anlatıp şikayette bulunmustum dersiniz.
 
  • Beğeni
Tepkiler: emre344

Memory42

Murat
Senkromeççi
8 Şub 2024
40
18
70
35
Konya
Marka
Opel
Yahu millet iyice çığırından çıktı. Belirttiğiniz gibi durumlar yaşanabiliyor. Burada karşı tarafın kesinlikle ruhsat sahibiyle görüşmesi aynı zamanda kimlik kontrolü yapması ve parayı onun hesabına ileterek kendini güvence altına alması gerekiyor. Diğer bir husus ise yukarıda arkadaşın belirtmiş olduğu ve benim de araç alırken ruhsat resmini istemem gerekecek. Çünkü eminevim yada fuzul gibi sistemlerden araç alacaklar bunları firmaya iletmesi gerekiyor.
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım