Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
2026 yılında motorsporlarının en üst kategorisine dahil olmayı planlayan Audi’nin Formula 1 projesindeki yeni adımı, bir simülatör pilotu anlaşması oldu. 
Audi, 2026 yılında dahil olacağı Formula 1 organizasyonu için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Marka, organizasyonda yarışacak aracın güç aktarma organlarının geliştirilmesi sürecinde bir simülatör pilotu anlaşması gerçekleştirdi.
Simülasyonun, seri üretim modellerin geliştirmesinde olduğu gibi, Formula 1 projesinde de önemli bir rol oynadığını söyleyen AUDI AG Teknik Geliştirme Yönetim Kurulu Üyesi Oliver Hoffmann “Simülatörümüz, güç aktarma sistemini geliştirmek için önemli bir araç. Gelişmiş teknoloji dışında, özellikle yarış koşullarında enerji yönetimi açısından projeye çok yönlü deneyim katan bir geliştirme pilotu gerekiyor.” dedi.
Audi’nin simülatör pilotu olarak anlaşmaya vardığı Red Bull Racing’de eski test ve yedek pilotu olan Neel Jani motor sporlarının farklı alanlarında deneyime sahip. Formula 1...

Okumaya devam et...


 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım