Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Aytemiz, yüksek teknoloji yatırımları kapsamında mobil uygulamasını geliştirerek müşterilerine yeni bireysel elektronik ödeme sistemi sundu. 
Rekabette hizmet ile farklılaşmaya inanarak dijitalleşmeye odaklanan Aytemiz, teknoloji yatırımlarını aralıksız sürdürüyor. Aytemiz bu yatırımları kapsamında akaryakıt alışverişlerinde yeni ödeme seçeneğini tüketici beklentilerine göre şekillendirdi. Verimlilik artışı sağlamak ve müşteri ihtiyaçlarına hızlı cevap verebilmek amacıyla mobil uygulamasına entegre ettiği yeni ödeme sistemi ‘Vaay’ ile araç camları dahi açılmadan talep edilen yakıt miktarı pompaya iletilip, ödeme sonrası, fiş/faturayı dijital olarak alma fırsatı sunuluyor. ‘Vaay’ın bir diğer avantajı ise dijital yakıt alışverişi tercih eden tüketicilerin 365 gün yüzde 5’e varan indirimlerden yararlanabilmesi olacak. Türkiye genelinde tüm Aytemiz istasyonlarında geçerli olacak bu sistemde tüm kredi kartları kullanılabilecek. 
“Hijyeni, konforu ve ekonomiyi kodladık” 
Mobil cihazların...

Okumaya devam et...


 

S.Asil

Quadrifoglio Verde
Destekçi
Beta Programı
Stage 2
16 Eyl 2016
5,705
2
9,636
5,020
Adana
Marka
Alfa Romeo
Self servis Alfa Romeoların plakasını okuyamıyor :D Bence plakayı komple bizim girmemize izin versinler :D
 

Daswagen

Asfalt Kurutucu
4 Ocak 2020
25
17
595
Forum
Haber içeriğinde göremedim, kullanılan altyapı nedir? Telefon üzerinden NFC ile mi iletişim kuruluyor...
 

cansermo

Panpa
Beta Programı
8 Eyl 2016
616
1,343
2,520
27
Sakarya
Haber içeriğinde göremedim, kullanılan altyapı nedir? Telefon üzerinden NFC ile mi iletişim kuruluyor...
“Aracından çıkmadan ve kimseyle temas etmeden akaryakıt almak isteyen bir tüketici için, Aytemiz aplikasyonu üzerinden oluşturacağı bir kodun, istasyonlarımızda satış görevlisine gösterilmesi yeterli olacak. Yakıt faturası da taşıt tanıma sistemindeki gibi kendisine dijital ortamda ulaştırılacak.”
Haber içeriklerinin daha kısa ve öz olmasını dilerim. Asıl önemli detayı son paragrafa koyarak yapılan haberler yüzünden haber linklerini açasım gelmiyor.
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım