Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Borusan Otomotiv’in Türkiye distribütörü olduğu BMW Motorrad F Serisi modellerini yeniledi. Adventure segmentinde ideal sürüş ve performans sunan Yeni BMW F 800 GS, uzun yolculuklar için yeniden tasarlanan Yeni BMW F 900 GS Adventure ve geliştirilmiş off-road kabiliyetleriyle öne çıkan Yeni BMW F 900 GS, 2024 yılının ilk çeyreğinde Borusan Otomotiv BMW Motorrad Yetkili Satıcılarında yerini almaya hazırlanıyor.
BMW Motorrad’ın Adventure segmentindeki Yeni F Serisi modelleri inovatif teknolojileri, performanslı motorları ve düşük ağırlıklarıyla fark yaratıyor. Rain ve Road sürüş modlarını standart olarak sunan Yeni F Serisi modellerinde ABS Pro ve DTC teknolojileri sürüş dinamizmini daha da ileriye taşıyor.
Daha Fazla Güç Daha Çarpıcı Egzoz Sesi
BMW Motorrad’ın sürüş dinamiklerinin geliştirilmesinde önemli bir role sahip olan ve 2018’de envanterine giren 853 cc hacmindeki 2 silindirli motor, Yeni F Serisi modellerinde 895 cc olarak revize edildi. Hacmi artan ünite...

Okumaya devam et...


 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım