AÇIK C180 bazı uyarılar

Peugeotcupanpa

Düz Yol Gazcısı
18 Kas 2019
2
0
235
Istanbul
Marka
Peugeot
Merhaba otopark.com takipçileri yakın zamanda Peugeot 3008 aracımı satıp yerine çok temiz bir c180 aldım araçtan çok memnunum performansı ve frenleri çok hoşuma gitti fakat 2 3 kez ESP yi kapatıp yanladiktan sonra araç lastik basınç arızası verip ESP çalışmıyor diyip kendini kısıyor ve gaz yemiyor stop edip tekrar marş yapınca düzeliyor bugün mengerler e gidip airbaglerimi değiştirdtim Mercedes gönüllü olarak araçları çağırıyor giderken epey bir yağmur vardı kalkışta seri kalktım ve araç arkadan itiş olduğu için açı verdi yine aynı sorunu yaşadım otobanda arabayı stop edip tekrar çalıştırdım çok canımı sıkıyor bu sorun çözümü nedir?
 

bt

Takipçi
Destekçi
Beta Programı
8 Eyl 2016
18,065
7
51,441
6,820
Kocaeli
Marka
Opel
esp sensörlerini ve sensör bağlantılarını kontrol ettirin. Patinaj sırasındaki sarsıntılardan etkileniyor olabilir.
 

mertoffiziell

Mert
Asfalt Kurutucu
23 Ağu 2020
7
6
595
Türkiye
Marka
Citroen
Aynı durumu W204 sahibi arkadaşım yaşıyordu yanındayken de çok şahit oldum. Değiştirmediği, baktırmadığı yer kalmamıştı. Aracı pc’ye bağladığımızda gaz pedalıyla alakalı bir uyarı vermişti. Çıkmacıdan hemen temiz gaz pedalı alıp denedik 40-50 dakika hor kullandık ve sorun tamamen gitmişti. Sebebi ise eski gaz pedalında sözüm ona sıvı teması mı varmış oksitlenmemi ne yapmış.. Ama siz yinede aracı bilgisayara bi bağlayın çıkan hataya göre yol izlersiniz. Biz böyle bir yol izleyip çözüme kavuştuk. 2-3 senenin öncesi piyasasıyla 600-700’e halletmiştik.
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım