Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Çin’in en büyük otomotiv üreticisi Chery, birbirinden iddialı yeni oyuncularıyla Avrupa pazarında vites büyütmeye hazırlanıyor. 
Ürettiği yüksek teknolojili ve zengin donanımlı modelleriyle Çin’in en büyük otomobil üreticisi olan Chery, yeni hedef olarak belirlediği Avrupa pazarı için çalışmalarına hız veriyor. Markanın Avrupa için ürettiği OMODA ve ürün gamına yeni eklenen JAECOO ile iddialı hedefler belirleyen Chery, dünya çapındaki bayileri ve iş ortaklarıyla bir araya gelmeye devam ediyor. Çin’in Anhui eyaletine bağlı Wuhu şehrinde O&J Küresel Toplantısı’nı düzenleyen Chery, bu kapsamda, aralarında 67 ülke ve bölgeden bayiler ve iş ortaklarının bulunduğu yaklaşık 400 kişiye yeni araçlarını tanıttı.
Yeni enerji teknolojisini tanıttı!
Toplantıda, OMODA’nın özel NEV serisine ek olarak, elektrikli OMODA 5 EV ve JAECOO 7 tanıtıldı. Ayrıca O&J Toplantısı kapsamında kullanıcılara çevreyi koruma, düşük karbon ve yeşil seyahat uygulamaları için optimal çözümler sağlayan...

Okumaya devam et...


 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım