Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Çin’in en büyük otomotiv üreticisi olan Chery, yeni teknolojiler üzerinde yaptığı geliştirmeler ve ürettiği yeni nesil modelleriyle satışlarını artırmaya devam ediyor.
Dünyanın önde gelen otomotiv üreticilerinden Chery, teknoloji alanındaki çalışmalarının sonuçlarını satış rakamlarıyla almaya devam ediyor. Marka, birbirinden iddialı modelleri ve teknolojik üstünlüğü ile dünyanın en sevilen markalarından biri haline geldi. Bu kapsamda Çinli otomobil devi Chery Grubu, mayıs ayında satışlarını bir önceki yıla göre yüzde 63 artırarak 139 bin 172 adede yükseltti. Chery, bu yüksek performansıyla üst üste 12 ay boyunca 100 bin adedin üzerinde araç satarak ulaşılması zor bir başarıya daha imzasını attı. Chery Grubu, ocak-mayıs döneminde ise yıllık yüzde 61 artışla toplam 596 bin 220 adet araç sattı.
Büyümede pazarı ikiye katladı!
Çin otomobil pazarının dinamizmi artarken, genel otomobil piyasası mayıs ayında istikrar kazandı. Çin Yolcu Derneği, mayıs ayında binek araç perakende...

Okumaya devam et...


 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım