ÇOK ÖNEMLİ: Sitemizde Yayınlanan Karikatürler Hakkında Telif Hakkı Bildirisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OTOPARK.COM

Yönetim
Yönetici
Editör
Admin
12 Ağu 2016
6
16
595
Değerli üyelerimiz,

Sitemizde TELİF HAKKI 3. şahıslara ait olan her türlü karikatürün ve görsel içeriklerin (.jpg, .jpeg, .png, .gif, .tif, .bmp, .raw, .eps) paylaşılması fikri mülkiyet kanunları çerçevesince YASAKLANMIŞTIR.

Hali hazırda paylaşılmış olan karikatür ve diğer telif hakkıyla korunan içerikler forumumuzdan kaldırılmıştır. İçerikleri kaldırılan üyeler, bildirim sistemimiz aracılığıyla bilgilendirilmişlerdir.

OTOPARK.COM Forum, bir sosyal medya ağı olarak üyelerin paylaştığı içeriklerden sorumlu değildir ve gerekli olduğu taktirde 2 Nisan 2020'de son güncellemesi gerçekleştirilmiş olan Forum Kuralları'nda da belirtildiği şekilde 365 gün süreyle tutulan bütün IP adresi ve kişisel bilgileri resmi mercilerle paylaşma hakkına sahiptir.

Siz değerli üyelerimizin başta forumumuz ve kendiniz için başkalarına ait olan karikatür ve görsel içeriklerin paylaşılmamasını rica eder, paylaşıldığını gördüğünüz durumlarda "Rapor" sistemini kullanarak ivedilikte bize bildirmenizi rica ederiz.

Bilgilerinize rica olunur,
OTOPARK.COM Yönetim
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım