sinan

Yönetici
Yönetici
Admin
8 Eyl 2016
417
4,117
4,095
37
İstanbul
Continental, bugüne kadarki en sürdürülebilir seri lastiği UltraContact NXT ile 2023 Uluslararası Tasarım Ödülleri’nde “Otomotiv ve Taşımacılık / Otomobil Aksesuarları” kategorisinde “Altın” ödüle layık görüldü. UltraContact NXT, yüzde 65 oranında yenilenebilir, geri dönüştürülmüş ve ISCC PLUS kütle dengesi sertifikalı malzemelerden oluşuyor.
 
Her yıl sıra dışı tasarım vizyonerlerini kutlamak ve teşvik etmek, dünya çapında gelecek vadeden yetenekleri keşfetmek amacıyla düzenlenen Uluslararası Tasarım Ödülleri’nde (IDA), Continental’in seri lastiği UltraContact NXT’nin özel yanak tasarımı ile “Otomotiv ve Taşımacılık / Otomobil Aksesuarları” kategorisinde “Altın” ödüle layık görüldü. Yüzde 65’e kadar yenilenebilir, geri dönüştürülmüş ve ISCC Plus kütle dengesi sertifikalı malzemeler içeren UltraContact NXT, Continental’in bugüne kadar ürettiği en sürdürülebilir lastik olma özelliğini taşıyor.
 
Tasarım ve teknolojinin mükemmel bir koordinasyonu: Ultra Contact NXT...

Okumaya devam et...


 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım