Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Geçtiğimiz yıl yenilenerek ülkemizde satışa sunulan DS 7 model ailesine yeni bir versiyon daha eklendi. Karşınızda DS 7’nin E-TENSE 225 şarj edilebilir hibrit versiyonu.
Fransız lüksünün yollardaki yansıması DS Automobiles, yenilenen DS 7 modeli için DS 7 OPÉRA E-TENSE 225 şarj edilebilir hibrit seçeneğini 1.972.400 TL’den başlayan fiyatlarla Türkiye’de satışa sundu. DS 7 OPÉRA E-TENSE 225 şarj edilebilir hibrit; dizel, benzinli ve 4×4 şarj edilebilir hibrit DS 7 seçenekleri arasına katıldı. Yeni versiyon ile beraber, premium SUV segmentinde en geniş motor yelpazesini  sunmasıyla dikkat çeken DS 7, konfor ve güvenlik teknolojilerindeki çıtayı yükseltmeyi sürdürüyor. Karakteristik ön ve arka tasarım detaylarının yeniden şekillendirilerek, daha ince olan yeni DS PIXEL LED VISION 3.0 farlar ve DS LIGHT VEIL gündüz farları da dahil, kusursuz bir birleşimle lüks moda ruhunu yansıtan yeni DS 7 OPÉRA E-TENSE 225, kişiye özel opsiyonlarla da sipariş edilebiliyor.
Formula E’deki E-TENSE...


Okumaya devam et...


 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım