HABER Duyuru

emre344

Elit Apaçi
25 Ara 2016
102
33
995
İstanbul
Marka
BMW
Her şeyi net bir şekilde anlatman saçma sapan yorum yapanlara ve diğer mecralara söz bırakmaz hocam. Gitmemen için de destek verecek binlerce kişi olacağını düşünüyorum. Aylık 5 - 10 TL gibi ufak rakamlara abonelik yaparız ne biliyim buluruz bi yolunu öderiz bence..
 

alfhonso

Hakan BIÇAK
Eski İnfazcı, Yeni Eğitici
Yönetici
Admin
9 Eyl 2016
24,655
1
64,534
6,820
34
Denizli
Marka
Mercedes
@and Reis açıklamandan sonra gelen tepkilere ve senin eklemelerine bakıyorum da tek hatan ayrılanlar olanlar bitenler vs her şeyi açık açık söylememen olmuş. Sen belki insanlar kırılmasın diye açıklama yapma gereği duymadın ama her seferinde suçlanan sen olmuşsun, hala da suçlanıyorsun maalesef.....
 
Son düzenleme:

RedLine

Profesör
11 Eyl 2016
257
349
1,395
İstanbul
Marka
MINI
Taaa ilk başlarda söylemiştim, bu tip oluşumların iç işleri hele internet ortamında bu kadar yazılıp konuşulursa işin bku çıkar, çıkmış da zaten.

O ona 75 vermiş de öteki şu kadar maaş almış, geçen hafta testte muhip sırıtmış da bilmem kime çok ayıp edilmiş,falanca nerdeymiş, reyis aşaa panpa yukarı. Bu ne arkadaş?

Belli bir aralıkta And-Sinan ikilisi testi yapacak,editlenip siteye/youtuba konulacak. İş bu...
Biri kariyer yolunu değiştirmiş, öteki hayatını adamış,gelmişler burada 15 yaşındaki çocuğa hesap verecekler?!?!?! Birşeyin de bku çıkmasın şu ülkede, illa tüm paçozluğu ile herşey herkes iç içe geçecek.
 

oguzcann46

Asfalt Kurutucu
7 Eki 2016
27
9
595
Ankara
Açıkçası ben böyle şeylerin olacağını tahmin ediyordum. Belki de eskiden beri takipçi olmamdandır bilemiyorum ama kendimce açıklayayım.

Şimdi Arda ve Murat Konyalı meselesine girmiyorum. Tam olarak ne olduğunu da bilmiyorum zaten hiç kurcalamayayım.

Gelelim Muhip meselesine. Videolarda şakayla karışık bahsedilirdi aslında, pek destek olmuyordu Otopark'a yani ben öyle biliyorum. Üstelik adam yurt dışında okuyor, sürekli yurt içinde de bir hareketlilik halinde. Ben de olsam şirket olduktan sonra yollarımı Muhip ile ayırmak ''zorunda'' kalırdım. Çünkü işler bu denli büyüdükten sonra benim sürekli yanımda olacak insanlara ihtiyacım olacak.

Buğra Akpınar mevzusu. Adam geldi, çekim ve kurgu kalitesi hatırı sayılır derecede arttı. Adamın işi çok kaliteli gerçekten ona lafım yok. Fakat bence kendi yürütmüş olduğu ''The Makina'' serisi Otopark'ın kalitesine yakışmıyordu. O küfürler, el hareketleri, konuşma tarzı, videolarında bulunan kişiler ve onların sergiledikleri davranışlar firmalardan zar zor araç alan Otopark'ı daha da zor bir duruma sokuyordu. Zaten Buğra kendisi de bahsetti katıldığı bir radyo yayınında '' And BMW'den gelen şikayetler üzerine M4 videosunu sildi, daha sonrasında küstük ve ayrıldık'' dedi. Bu da And abiyi ve şirketi zora sokan bir durum oldu tabi. Videolar aksadı, kurgular gecikti vesaire.

Doğan Kabak; bu denli karaktersiz bir tutum sergileyeceğini hiç düşünmemiştim. Yaptığı içerikleri de beğenmiyorum zaten, kanalı da takip etmeyi geçtim videoları görünce ana sayfamdan kaldırıyorum. And'ın torpido kapağını anlatması daha zevkli o adamın 40 dakikalık videosundan. Neyse, daha fazla öznel fikir belirtmeyeyim kendisi hakkında. Allah müstehakını versin.

Şimdi bir durup düşünün. Zamanında o kadar para verip siteyi alıyorsun, bu siteyi ayakta tutmak için özel dersler veriyorsun, Youtube'a video koymak için geceleri uyumuyorsun video çekip kurgusuyla uğraşıyorsun. Firmalar araba vermiyor, verenler minnet ediyor ya da mırın kırın ediyorlar. Onca emek verdiğin, vakit harcadığın videolarını silmek zorunda kalıyorsun. Yani biz takipçilere bile bu durum bu kadar koyarken, sizce And neler düşünüyordu? Ne kadar üzülüyordu?

Yanına aldığı, güvendiği her adam yoluna taş koyuyor. Saçma sapan karaktersiz insanlar bazı çöplüklerde adama laf atıp duruyor. Yani siz olsaydınız ne yapardınız? Ülkenin hali ortada, nereye gittiğimiz belli değil. Belli bir zamandan sonra verdiğiözel dersler ve sallantıda olan bir şirket ile nereye varabilecekti ki? Kaç senedir uğraşıyor adam ne geçti eline?

Şu an bu durumda olmasına ben seviniyorum açıkçası, yurt dışı And abi gibi girişimci ruhu olan bir insan için çok daha iyi olacaktır. Bunlar benim görüşlerim. Zira görüşlerime katılmıyorsanız bunu lütfen saygı çerçevesinde belirtin. :)

Yolun açık olsun And abi. Allah yüzünü kara çıkarmasın. :)

Al benden de o kadar.

Murat bildiğim kadarıyla kadın gözü videolarına kendi kız arkadaşının çıkmasını istiyordu , And ona haber vermeden Aslı' yı çıkartınca küsüp gitti. Doğan şaşırtmadı zaten otopark için çektiği videoları kendi kanalına yüklemeye başladığında pis bi koku almıştım. Şimdi Buğra' nın hikayesini merak ediyorum ve onunda hiç temiz bir ayrılık olduğunu sanmıyorum.
 
Son düzenleme:

elos2013

Asfalt Kurutucu
3 Ara 2016
1
8
545
Ankara
Sevgili And,

Gidişin o kadar içime oturdu ki, sana bir şeyler yazmak istedim. Otopark ile 2014 yılında almayı düşündüğüm bir araç hakkındaki videoları araştırırken tanıştım. Kısa süre içinde müptelası oldum ve bir hafta içinde kanal ve sitedeki tüm videolarınızı seyrettim. Özellikle Sinan ve Muhip ile birlikte araç içerisinde yaptığınız tamamıyla doğal sohbet çok eğlenceliydi. Diğer bir yandan Türkiye’ de yayım yapan bir çok otomobil dergisi ve otomobil kanalı içinde bu kadar objektif ve detaylı teknik yorumlar yapabilen bir ekibin varlığını keşfetmek de ayrı bir hazineydi benim için. Otopark benimsediği objektiflik ilkesi ile otomobil medyasındaki büyük bir eksikliği ve diğer rakipleri ile arasındaki yaklaşım farkını açıkça hissetmemize neden oldu. Sizden önce onların yetersizliğinin farkında bile değildik. Bu nedenledir ki Otopark, kısa sürede çok sevildi ve 1 numara oldu. Ben ve eminim bir çok takipçi düzenli olarak birkaç günde bir, her gün, hatta günde birkaç kez siteyi tıklayıp yeni bir update olup olmadığını kontrol etmeye başladık. Size olan bu talep, diğer kanal ve dergilere de yansıdı. Birden bire otomobil reklamı kıvamında yayınlar yapan neredeyse tüm sektör objektiflik konusunda kendisine çeki düzen verdi. Hepsi daha önce çalakalem verdikleri teknik bilgileri daha detaylı ve özenli yansıtmaya başladılar. Sizden önce hiçbir kanal ben objektiftim, tarafsızdım vs. diyemez. Sizler sektöre kendi ilkelerinizi kabul ettirdiniz. Şimdi eminim bir çok rakibiniz zil takıp oynuyordur. Sevgili And, senin ayrılman hayatımızda gerçekten büyük bir boşluk yaratacak. Belki Sinan ve Otopark’ a emek veren bir çok arkadaşım bana kızacak, hatta çabaları ile senden çok daha iyisini de yapacaklar. Ancak Otopark asla eski Otopark olmayacak. Sen gidersen farklı bir platform haline gelecek. Çünkü sen ne dersen de, sen Otopark’ ın temeliydin ve üzerine inşa edilecek her şey, senin mukavemetin ölçüsünde dayanıklı oluyor ve şekilleniyordu. Hani meşhur bir söz var ya, (Bill Gates’e de mal ediliyor) “Hayatta karşınıza çıkan fırsatları sakın değerlendirmeyin, iyi olduğunuz konuda çalışın”. Hangi ülkeye ne iş yapmak üzere gidiyorsun bilmiyorum. Ama en iyi bildiğin alanı ve kitleni bıraktığını biz tüm takipçilerin çok iyi biliyoruz. Takipçilerinin önemli bir bölümü gençlerden oluşuyor. Onlara girişimcilik ve ideallerinin peşinde koşmak ile ilgili harika bir örnek olmuşken vazgeçiyorsun. Hem de tam Otopark, ticari emeklerinin karşılığını almaya bu kadar yaklaşmışken. Sonuç olarak kararına saygı duymaktan başka bir çaremiz yok. Sinan ve ekibini çok seviyoruz ve destek olmayı elbette sürdüreceğiz. Ama sen olsaydın daha güzel olurdu, daha çok içimize sinerdi. Çünkü, SsangYong’ un sırtlana, Lexus’ un origamiye benzediğini söyleyecek bir Otopark’ a hala çok ihtiyacımız var. Çünkü trim sesleri bizi hala çok rahatsız ediyor. Yine de yolun açık olsun. 3 yıldır bana Otopark aracılığı ile yaşattığın keyif için çok teşekkür ederim.

Sevgilerim ve başarı dileklerimle,

Bora
 

Cenk

Galatasaray
Beta Programı
8 Eyl 2016
18,211
45,803
6,820
Zonguldak
Marka
Ford
Bazı kritik görevlerini yerine getirmiyordu, disiplin sorunları vardı. Bu sorunları konuşmak için yaptığımız bir toplantıda ipler gerildi ve böyle koptu.
Böyle bir davranış olamaz, eğer bunu o şahıs yaptıysa Allah cezasını versin. Bu nasıl bir iştir aklım hayalim almıyor, böyle terbiyesizlik seviyesizlik olur mu. Gerçekten çok üzüldüm ve sinirlendim.
 

TheAMG56

Panpa
7 Kas 2016
506
2,940
4,220
32
İstanbul
Marka
Renault
Bazı kritik görevlerini yerine getirmiyordu, disiplin sorunları vardı. Bu sorunları konuşmak için yaptığımız bir toplantıda ipler gerildi ve böyle koptu.
Bakın; 21 yaşımdan beri şirket yönetiyorum. Binlerce şey yaşadım iyisiyle kötüsüyle. Hırsızlık yapan oldu, laf eden, küfür eden, işini yapmayan çalışanlarım oldu. Bir şekilde konuştuk anlaştık yollarımızı ayırdık ama asla iş fiziksel şiddet boyutuna ulaşmadı.
Olaylar çok karışık, artık gördüğüm şeylere gerçekten anlam veremez oldum. Adam radyoda küstük ayrıldık diyor, And gelip diyor ki kavga ettik ayrıldık. İlk baştarda altı üstü ayrı oynayıp yarım yamalak cevaplar vermesinin nedeni buydu demek ki Buğra'nın. Ne diyeyim Allah müstehakını versin. Yani; işler bu denli arap saçına dönmüş durumdayken iyi ki bırakmışsın And abi, gerçekten sana hak veriyorum bırakman konusunda. Her şeyi geride bırakıp gitmek en iyisi olacaktır senin için. Temiz bir sayfa açmış oldun böylece hayatında. Umarım her şey gönlünce olur.
 

alfhonso

Hakan BIÇAK
Eski İnfazcı, Yeni Eğitici
Yönetici
Admin
9 Eyl 2016
24,655
1
64,534
6,820
34
Denizli
Marka
Mercedes
Valla @and abi bu kadar dolup taşman normal. Bu kadar çok şey yaşayıp her ortamdan mağdur çıkıp her seferinde senin suçlanıyor olman ve sesini çıkarmamış olman daha fazla dolmana sebep olmuş belli ki. Tabi ki sadece bunlarla da sınırlı değil ülkenin sürekli değişen ekonomik ve siyasi ortamı, otomobil piyasasının zorlukları vs yurtdışından eline geçen bu fırsatı değerlendirme kararında etkili ama gerçekten çok doğru karar vermişsin. Bu leş sektörde sizin objektif ve samimi yorumlarınıza her zaman ihtiyaç olacak, bunu da @sinan abinin layıkıyla başaracağından eminim kaldı ki bizler de destek olmaya devam edeceğiz.Ümit ediyorum ki gittiğin yerde de bizlerden kopmayacaksın. Şirketi devredeceksin belki ama ara ara ufak ufak videolarla bizlerle olmanı dilerim, Golf ilk sürüş videosunun o en sonundaki el sallamanla hatırlamak istemeyen binlerce takipçiniz var. Evet gitmek en doğrusu belki senin için hayırlısı bu ama tamamiyle kopma buralardan...
 

Yalman

Asfalt Kurutucu
8 Eyl 2016
38
65
635
Fotoğrafı görünce bozağım düğümlendi, gerçekten sözün bittiği yer. Bu sektörün ne kadar berbat bir sektör olduğunu sürekli dile getiren bir kişinin bunu yapmış olmasına diyecek söz bulamıyorum. İnşallah yurt dışında dilediğin hayatı yaşayabilirsin @and
 

maximaorhan

Dispatcher
8 Eyl 2016
5,510
17,959
5,320
33
34
Ağzından allah kitap eksik olmayıp hayırlı cumalar mesajlarıni eksik etmeyen birinin daha tahmin ettiğim gibi bi insan çıkması şaşırtmadı.
Yanlış anlaşılmasın dine karşı saygım sonsuz.
Ama böyle tüccar insanların böyle olması bilinen bi sey.
Allah sana sabır versin And hocam.
Keşke daha önceden bilseydik bunları.
Neden saklarsınız ki?
Bu mahlukun böyle gülerek ederek video çekmesi ortalıkta dolanması içimi sıktı bu olayı öğrendikten sonra.
Bi de aramızda sorun yok olay çıkmadı gibi cümleler kuruyordu.
Yazık.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

ibougur

Reis
8 Eyl 2016
2,257
4,523
5,020
29
İstanbul
Ağzından allah kitap eksik olmayıp hayırlı cumalar mesajlarıni eksik etmeyen birinin daha tahmin ettiğim gibi bi insan çıkması şaşırtmadı.
Yanlış anlaşılmasın dine karşı saygım sonsuz.
Ama böyle tüccar insanların kanının bozuk olması bilinen bi sey.
Allah sana sabır versin And hocam.
Keşke daha önceden bilseydik bunları.
Neden saklarsınız ki?
Bu mahlukun böyle gülerek ederek video çekmesi ortalıkta dolanması içimi sıktı bu olayı öğrendikten sonra.
Bi de aramızda sorun yok olay çıkmadı gibi cümleler kuruyordu.
Yazık.
Allah bilir ama karı kız ile prim yapıp video çeken birinin namaz Allah demesi ne kadar inandırıcı bilemiyorum
 

Onemanband

Fatih
Panpa
8 Eyl 2016
1,133
1
3,133
3,770
İstanbul
Marka
Skoda
ben meslek alışkanlığı olarak insanlara farklı bir açıdan bakarım. bahsi geçen iki adamın da notunu ilk gördüğümde vermiştim ama bilgili ve çalışkan olmaya özen gösteren insanlara duyduğum saygıdan dolayı @and 'ın bir bildiği vardır diye gördüğüm çarpıklıklara her seferinde adapte olmaya çalışmıştım.

Muhip neden ayrıldı, Murat neden ayrıldı çok da merak etmiyorum açıkçası. Gördüğüm kadarıyla eğitimli ve belirli bir düzeye erişebilmiş insanlar. Ama malum kişilerin kalibresi cidden düşük yani, halihazırda yaptıkları işlerden, sosyal medya hesaplarındaki paylaşımlarından "avam"lıkları vıcık vıcık akıyor gerçekten. Avam halk demektir ama burada ne manada kullandığımı umarım anlatabilmişimdir.

Şimdi bazı şeylere tekrar adapte olmaya, anlam vermeye çalışıyorum. Bu kadar olay yaşayan insanın çoktan adli makamların kapısını aşındırması gerekirken sabretmesini belirli bir ideal peşinde koşuyor olması gerçeğiyle kısmen doldurabiliyorum ama bir şeyler hep boş, açıkta kalıyor. İdeallerine bu kadar bağlı, eğitimli ve seviyeli bir insanı izleyemeyecek olmaktan dolayı üzüntülüyüm, yolun açık olsun @and.
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım