En Son Ne Aldınız?

alfhonso

Hakan BIÇAK
Eski İnfazcı, Yeni Eğitici
Yönetici
Admin
9 Eyl 2016
24,655
1
64,534
6,820
34
Denizli
Marka
Mercedes
En son bi araba aldım gibi sanki sanırım cuma günü şi yapıcam gibisi.....


Daha tam resmi şey kısmı şey olmadığından tam olarak şey yapamamakla birlikte şey yapmıyim...
 

Memory42

Murat
Senkromeççi
8 Şub 2024
18
12
70
35
Konya
Marka
Opel

Cenk

Galatasaray
Beta Programı
8 Eyl 2016
18,211
45,803
6,820
Zonguldak
Marka
Ford
Hocam bilginiz vardır diye soruyorum. Bu baklava desenli kolay temizlenen yeni nesil paspas ve bagaj havuzu üretimi yapan firmalar var. Onlar hakkında düşünceniz nedir?
Hangi firmalar hangi ürünlerinde iyidir bilemiyorum. Sadece kendi aracım için tercih ettiğim firmanın ürünleri genel olarak oldukça kaliteli bunu biliyorum.
 
  • Beğeni
Tepkiler: Memory42

mcb

Murat
Panpa
9 Ocak 2020
1,389
2
3,014
3,770
36
Avusturya
Marka
Mercedes
Bu Avusturya çok garip yer bazen. Stuttgart’ta zaman zaman alışveriş yaptığım bir saat bayisi var. İletişimimiz olduğundan ekstra indirim falan yapabiliyor. Neyse bir saat beğenmiştim fiyat sordum, anlaştım ama siz yollayın güvenli olursa dedim. Onlar da olur merak etmeyin dedi ve yolladılar kargoyla. Aslında hırsızlık vakaları hiç duymadığım bir şey ama kime sorsan belli olmaz deyip aşırı önlem alıyor. Kameralar, restoranların masalarını, sandalyelerini bağlamaları vs. bir sürü önlem var her yerde. Ama saati getiren kargocu evde olduğum halde binanın dışına bırakıp gitmiş kutuyu. Üstünde hangi mağazadan geldiği de yazıyor 😬 işin ilginç tarafı alışmışım ben de şaşırmadım ya da tedirgin olmadım 😀
 
  • Beğeni
  • Wow
Tepkiler: g.c. ve Bedirhan

mcb

Murat
Panpa
9 Ocak 2020
1,389
2
3,014
3,770
36
Avusturya
Marka
Mercedes
Tokyo Disney Sea ve Universal Studios Japan biletleri. Japonya birçok açıdan çok güzel yer olsa da birçok açıdan da çok garip bir yer. Bazı konularda aşırı içine kapanık bir yer. Mesela her iki bileti de 3. parti bir yerden satın almak zorunda kaldım çünkü Japon kredi kartları dışındaki kartları çoğunlukla kabul etmiyorlar. Visa, MasterCard çalışmadı, PayPal, AmazonPay, Apple Pay gibi şeyler seçenek olarak bile yok. Bununla ilgili tonlarca şikayet var ama kimsenin umurunda değil. Bir tane PayPal benzeri bir sistem var PayPay diye, uygulaması bile sadece Japonca :D Call Center'ı arıyorsun İngilizce bile olmadığı için müşteri hizmetleri ile aranda bir tercüman görev yapıyor, bu nedenle de saatlerce bekleyebiliyorsun. Bu da tabii 100lerce euro'ya mal olabiliyor. Dünyaca ünlü bu parkların biletini almak bu kadar zor olmamalı. Haydi bileti aldık diyelim saçmalıklar bununla da bitmiyor gibi. Bir kere Paris ve Shanghai'a göre gördüğüm kadarıyla bekleme sıraları çok daha fazla. Paris'te mesela içeriye yeterli sayıda insan alıyorlar ve fast pass gibi bir şey yok. Sadece single rider var ve az sırayla biniyorsun istediğine. Japonya'da ise daha fazla insan alıyorlar ve sıralar için de attraction başına fastpass satıyorlarmış. 50 dolara girdiğin parkta oyuncak başına 20 dolar daha vereceksin yani. Şovların yarısı falan sadece Japonca oluyormuş ve bazı restoran çalışanları dahi gram İngilizce bilmiyormuş. Tüm bu zahmetlere rağmen aldım bakalım nasıl çıkacaklar :D
 

mtb_rider

Mustafa Özer
Panpa
6 Eyl 2020
784
1,500
2,520
37
Sakarya
Marka
Kia
Uzun süredir üzerine düşündüğüm, kafa patlattığım, uykularımı kaçıran bir konu da karar aldım.

Mazot'u artık BP'den değil Shell'den alıyorum.
 
  • Beğeni
Tepkiler: UCY

Onatygt

Onat YİĞİT
Profesör
4 Şub 2022
137
436
1,585
Kayseri
Marka
Volkswagen
Uzun süredir üzerine düşündüğüm, kafa patlattığım, uykularımı kaçıran bir konu da karar aldım.

Mazot'u artık BP'den değil Shell'den alıyorum.
Kafaya çok takmamak lazım. Geçenlerde uygun diye TP'de normal Euro Dizel aldık araçta herhangi bir değişiklik olmadı. 1 depo mazot bitti ve araçta hissedilir veyahut DPF'de hissedilir bi sıkıntı olmadı tam tersine DPF daha az tıkandı. Açıkçası mazot kalitesi bayiden bayiye değişiyor. O yüzden uygun olup üzerine katkı atmak daha mantıklı bence.
 
  • Beğeni
Tepkiler: mtb_rider
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım