Geyik Başlığı 4

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cussler

Panpa
5 Eki 2016
3,477
8,934
4,970
Marka
Toyota
IMG-20180404-WA0001.jpg
:(
 

Reddington

Panpa
15 Eki 2016
1,815
1
4,144
3,770
İstanbul
Marka
MINI
Günaydın...
Her sabah beni durağıma babam bırakır. Sabah 7 de yola çıkar 8 km otobanda yolculuk yaparız babamla. Babam emekli , ama ev oturmak yerine aile standartlarımızı yükseltmek ve kredi borclarını ödemek için servis şöförlüğü yapar.
2016 model Mercedes 16+1 servis aracını öyle sesiz kullandıki bu gün, kimin oğlu olduğumu gayet iyi anlattı bana. 1850 devirde 75 km hız, motor sesi var yok bir şekilde otobanı kat ettik. Bahsettiğim otoban şile otoyolu beşiktaş tesisleri oluyor bu arada. Babamda en az benim kadar tassaruf meraklısı bir insan. Depoyu kendi doldurmuyor, araba ona ait olmasa bile ekonomik kullanmaya devam ediyor.
Bir kere bu şekilde kullanmak, araba kullanırken seni dinlendiriyor. Bir çok kişi hypermiling yapmayı yorucu zanneder, oysaki bizim gibi tipler için esas yorucu olan 90 km üstü hızlarda yola verdiğimiz dikkattir. Bir araba 8 km lik yolda uykumun geldiğini bile hissettim. Babamda zaten servisini kullanan tüm personelin yol boyunca uyuduğundan şikayetci. :)

dizel bir araç için bu sürüş devamlı iyi değil ama bilmiyorum babanızın bilgisi var mı ama dpf sorunları baş gösteriyor sonra
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım