Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Hyundai Motor Company, beğenilen N Vision 74 konsepti, yeni nesil ‘Seon’ entegre bilgi-eğlence tasarım sistemi ve Hyundai Sans UI yazı tipiyle üç prestijli Red Dot Ödülünü kazanarak global tasarım iddiasını kanıtladı.
N Vision 74 konsept model, Red Dot Mobilite ve Taşımacılık kategorisinde, ilgi çekici tasarımıyla ödül aldı. Yüksek performanslı hidrojen elektrikli hibrit araç, markanın geçmişini, bugününü ve geleceğini temsil ediyor. Sürdürülebilir bir gelecekte sürüş keyfi için Hyundai’nin tasarım vizyonunu en iyi şekilde gözler önüne seriyor.
Bir konsept otomobilden daha fazlası olan N Vision 74, motor sporlarından ilham alan teknolojileri seri üretim modellere uygulamadan önce araştırma, geliştirme ve test aşamasında kullanılıyor. N Vision 74, Hyundai’nin 1974’te sunduğu Pony Coupe konseptinin tasarımından ilham alarak geliştirilirken aynı zamanda gelecekte üretilecek sportif modellere de zemin yaratmış oluyor.
Hyundai ayrıca, bağlantılı araç navigasyon ve bilgi-eğlence...

Okumaya devam et...


 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım