Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Üst orta sınıftaki ilk tamamen elektrikli Volkswagen modeli olan ID.7 tanıtıldı. Yeni ve daha verimli güç-aktarma neslinin üstün aerodinamiyle birleşimi, modele 700 km’ye kadar menzil sağlıyor.
 Volkswagen’in üst orta sınıftaki ilk küresel elektrikli modeli olan yeni ID.7’nin dünya prömiyeri yapıldı. 700 kilometreye varan menzil (WLTP), gelişmiş güç-aktarma sistemleri, geniş iç mekan ve üst sınıf teknolojiler, ID.7’yi uzun mesafeli yolculuklar için konforlu bir limuzin haline getiriyor. Yaklaşık beş metre uzunluğundaki model, gelişmiş müşteri odaklı kullanım konseptine ve üst düzey kaliteli görünüme sahip. ID.7 lansmanının 2023 yılı içinde Avrupa ve Çin’de; 2024’ten itibaren Kuzey Amerika ve Türkiye’de yapılması planlanıyor.
2026’ya kadar en geniş ürün gamına sahip olacak
ID.7 ile Volkswagen’in elektrikli atağının bir sonraki adımını attıklarını söyleyen Volkswagen Binek Araç CEO’su Thomas Schäfer “ID.7 üst düzey konfor ve uzun menzil sunuyor. 2026 yılında...

Okumaya devam et...


 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım