İstnabul'da Keyifli Yollar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CaptainFAST

Asfalt Kurutucu
20 Kas 2016
19
23
595
Herkese merhaba,
İstanbulda asfaltı temiz araba kullanması zevkli kıvrımlı yollar bilen varsa yazarsa sevinirim. Çok çıkarsa burası liste gibi olmuş olur.
 

Porsche

GALERİCİ
8 Eyl 2016
11,127
23,291
6,520
İstanbul
Marka
Zirai Traktör
Daha önce sanırım böyle bir konu açılmıştı. Olsun yine yazayım.
Başıbüyük-Kayışdağı civarındaki yollar oldukça keyiflidir. Yeditepe Üniversitesinden Maltepe Sahile inen ve çıkan yol yani birde bu yolun paralelinde bulunan Narcity-Maltepe Sahil yoluna kadar uzanan yol var. Bir diğer keyifli yol ise İstanbul Park Akfırat bölgesinde olan arka yollar efsane güzel yol ama asfalt kamyonlardan dolayı oldukça kirli buda kayma limitlerini aşağıya çeken bir unsur dikkat etmekte fayda var.
 

kubilayevis

Profesör
Yayın Yönetmeni
7 Eyl 2016
378
699
1,895
İstanbul
Avrupa'daysan Çatalca ve Arnavutköy arası köy yolları hem düzgün, hem sakin, hem de yeşil... Belgrad Ormanı'nda, Garipçe'ye giden yolda güzel ama gazlamayı önermem. Anadolu tarafında ise Anadolu Feneri'ne giden yol çok iyidir ama yine gazlamayı önermem [emoji51]Başıbüyük ve Kayışdağı yolu da güzeldir ama öyle ahım şahım değil. Kesinlikle önereceğim rota Büyükçekmece Bahşayış köyünden, Kırklareli Vize ilçesine kadar köy yollarıdır. Toplamda 2 saat civarı sürebilir ama o yolun hiç bitmesini istemezsiniz.
 
  • Beğeni
Tepkiler: Cussler ve Porsche
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım