İzmirde koni ayarlanabilir amortisör ve h&r spor yay nerede bulabilirim?

Heyç

Halil
Takipçi
1 Eyl 2023
2
0
10
24
İzmir
Marka
Fiat
Başlık neredeyse konu oldu ama aracımın yol tutuşundan memnun değilim ve alçaltmakta istiyorum hr ın kendi sitesinde aracıma uygun 35 mm yay var ve dünya çapına gönderim olduğu belirtilmiş 350 euro civarında fiyatı ve kargo dahil değil gümrükle filan da uğraşmak istemiyorum açıkçası yurtdışından kendim hiç ürün getirtmedim, bahsettiğim sitede aracımın kendi orjinal amortisörlerinin bu 35 mm spor yaylarla uyumlu olduğuda yazıyor ama bu işe girişmişken amortisörleride değiştirmek lazım diye düşünüyorum ama koni amortisör satan yer bulamadım yerli yabancı dahil, İzmir içinde hem orjinal hr spor yay hem koni amortisör satan güvenilir yer varmı bildiğiniz açıkçası çekiniyorum piyasa imitasyon ürünle dolu olduğu için. Coilover, yay presleme, yay kesme vs yanlış işlemleri kesinlikle düşünmüyorum işi bilen bir ustaya yönlendirirseniz çok iyi olur hocalarım.
 

zbetk

Profesör
Beta Programı
2 Eki 2016
251
249
1,245
İstanbul
Marka
BMW
İnstagram da HR Türkiye sayfası vardı. Oradan iletişime geçebilirsiniz sanırım.
 
  • Beğeni
Tepkiler: Heyç

stan

Rahmi Tanır
Panpa
8 Eyl 2016
1,718
1
6,457
4,070
36
İzmir
Marka
Alfa Romeo
İzmir'de Muhammed Ali Ülkü https://www.turkeyracingparts.com/ isimli firması ile bu tür ürünleri getirtiyor. Koni getiriyor mu emin değilim ama farklı yay ya da coilover çözümleri var. Linkini verdiğim siteden wp hattına ulaşabilirsin. Ya da instagram'dan mesaj ile ulaşabilirsin.
 
  • Beğeni
Tepkiler: fujiwara
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım