Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Jeep markası ile her sene markanın tutkunlarını off-road macerasında buluşturan etkinlik “Jeep Jamboree”, dünyanın en zorlu off-road parkurlarından biri olarak gösterilen; Rubicon Parkuru’nun 70. Yıldönümünü kutluyor.
Jeep® markası ve Jeep Jamboree 70 yıllık ekstrem off-road macerasını kutluyor. Dünyanın en zorlu off-road parkurlarından biri olarak bilinen ve Kuzey Kaliforniya’da Sierra Nevada Dağları’ndaki Tahoe Gölü yakınlarında yer alan Rubicon Parkuru, 1953 yılından bu yana Jeep tutkunlarından oluşan topluluklar için 4×4 off-road macerasının yaşam tarzı sembolü olmayı sürdürüyor.
Bu yaz toplamda 125 Jeep Wrangler ve Gladiator kullanan 450 Jeep tutkunu, aileleri ve arkadaşlarıyla birlikte Rubicon Parkuru’nun 70. yıldönümünü özel bir etkinlikle kutlayarak, hayallerindeki off-road macerasını deneyimlediler. Sürüş boyunca Jeep’lerin imkansızın üstesinden gelebileceğini, engebeli araziyi aşıp onları yeniden evlerine ulaştırabileceğini kanıtladılar...

Okumaya devam et...


 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım