Konu dışı gibi - Uludağ'da Kar Motoru ve Sinematik Video Çalışmam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Behic

Profesör
8 Eyl 2016
119
109
1,085
Bursa, Eskişehir
Bu yılın Ocak ayında Uludağ Sarıalan'a arkadaşlarla kar motoru kiralamaya gittik. Sarıalan'a giriş yaptıktan sonra sağa döndüğünüzde bu makinelerden var. Güzel bir pazarlık yaptık önce :D Fotoğraf molasıyla beraber bir tur 40-45 dakika sürüyor. Güzergah çok güzel ilk önce geniş tarlalardan geçiyorsunuz sonra orman aralarında ağaçların arasından. Tekrar sezonu geldiğinde herkese tavsiye ederim. Makineler oldukça geniş ve rahat ama sıkıntılarından biri gaz elcikte değil de elciğin yanında ufak bir kol var onu ittirerek gaz veriyorsunuz. Sonunda doğru baş parmağınız ağrımaya başlıyor.. Bir de dönüş çapı çok iyi değil.. o_O

Videoya gelirsek sinematik videolarla amatör olarak uğraşmaya başladım yeni yeni öğreniyorum ve bu tarz araçlar da hoşuma gidiyor. Bir kış videosu yapıp bunları ekleyeyim dedim. Umarım beğenirsiniz, iyi seyirler. :)

Not: Konu dışı yazsam mı yazmasam mı bilemedim, her ihtimale karşı yazdım bende...

 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım