Konu dışı:Rc helikopter

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

becool

Profesör
1 Nis 2017
177
450
1,235
27
Antalya
Hobi amaçlı helikopter almak istiyorum ama hiç anlamıyorum.Alırken neye dikkat etmeliyim içinizde anlayan var mı?
Aynı zamanda 150 200 ₺ civarına önerilerinize açığım. Bir de ikinci el almak sizce mantıklı mıdır?
 

Bedirhan

Reis
Yönetici
Admin
Destekçi
8 Eyl 2016
6,278
21,697
5,320
26
Avcılar-Darıca
Benim CopterX 450 v2 6 kanallı helikopterim var. Helikopter işi gerçekten zor alırken bir heves aldım ancak pek doğru uçurabildiğim söylenemez. Bunun en büyük nedeni eksik bilgi, pratik ve doğru düzgün araştırmadan ürün almak.

Size ilk tavsiyem mümkün mertebe ikinciel RC araçlardan uzak durmanız çünkü özellikle helikopter kontrolü çok zor ve kırım yaşanması en kolay araç tipi. Alırken bir şey anlayamazsınız yakın zamanda size sıkıntı çıkarmaya başlar. Malum Dolar kurundan dolayı yedek parçalar çok pahalıya geliyor baya bir canınız sıkılır.
İkinci tavsiyem kesinlikle büyük bir model almayın. Bu işe yeni başlıyorsanız internette yeni başlayanlar için önerilen güzel modeller var, alırken oyuncak değilde RC olması önemli. WL Toys gibi markaların giriş seviye ürünlerine göz atmanı öneririm ancak bütçene ne kadar uygunlar hiçbir fikrim yok.

Anlayacağınız helikopter işi aslında çok zahmetli ama uçurmaya başlayınca da bir o kadar keyifli ve riskli bir hobi. Şimdi başlamaya karar verdiyseniz en az 2 hafta araştırma yapmanızı ve bilgi edinmenizi öneririm eğer hobi amaçlı düşünüyorsanız.
Bu konularda alabileceğiniz en detaylı ve doğru bilgilere Rckolik.com'dan ulaşabilirsiniz, çok deneyimli ve yardımsever insanlar var onlardan kesinlikle fikir almanızı ve oraya üye olup orada konu açmanızı öneririm.
http://www.rckolik.com/model-heliko...lk-model-ve-ekipmanlar-ne-olmali-t1689.0.html


Bu tip bir ürün olabilir, mümkünse yakınızıda bir RC mağazasından gidip bilgi alabilirsiniz ve bu işte en önemli konulardan biride yapılan etkinliklere katılabilmek. Bu tip hobilerle ilgilenen insanlar yardımsever olur genellikle, kimse size ürünün ayarlarını yapmayı öğretip varsa arızalı bir yerini bedavaya tamir etmez mesela :D
https://www.topmodels.com.tr/v911_pro_4_kanal_uzaktan_kumandali_helikopter.html#.Wa8GHchJaUk
 
Son düzenleme:
  • Beğeni
Tepkiler: becool

ESEB19

Profesör
Beta Programı
8 Eyl 2016
423
425
1,395
Marka
Volkswagen
Hocam o fiyatlara drone almanızı öneririm uçurması daha kolay üstelik kamera da olur
 

İstanbullu

Panpa
8 Eyl 2016
7,345
10,782
4,770
İstanbul
Marka
Hyundai
Benim şefim rc helikopter acrobasi pilotu. Bu sene ayagina pervane saplandi. Ayagi zor bir tedavi atlatti. Rc copter zordur. Tehlikelidir.
 
  • Beğeni
Tepkiler: Bedirhan

Bedirhan

Reis
Yönetici
Admin
Destekçi
8 Eyl 2016
6,278
21,697
5,320
26
Avcılar-Darıca
Benim şefim rc helikopter acrobasi pilotu. Bu sene ayagina pervane saplandi. Ayagi zor bir tedavi atlatti. Rc copter zordur. Tehlikelidir.
Aynen öyle kesinlikle katılıyorum. Özellikle helikopterlerin boyu büyüdükçe güçleri de katlanıyor. Mesela bir kere Gaz Ayarını sonda unuttuğum için benim helikopter havalandı sehpaya çarptı, ve o sehpanın köşesini aldı. Tahmin ettiğimizden çok daha güçlü ve tehlikeliler.
İnsanlarımız çok meraklı ben uçurmaya çalışırken dibine kadar gidip incelemeye çalışanları tecrübe ettim, laftanda anlamıyorlar o yüzden helikopter işinden soğudum ben açıkçası en güzeli araba :)
 

Reddington

Panpa
15 Eki 2016
1,813
1
4,140
3,770
İstanbul
Marka
MINI
helikopterler uçurmak gerçekten çok zor iş, denge sağlamak,uygun alan bulmak vs. Ben de drone tavsiye ederim, gerçi onun için de artık insansız hava aracı belgesi zorunluluğu bile geldi, ancak oyuncak boyutunda olanlara sanırım pek sorun çıkarmazlar.
O rakamlara alacağınız drone da GPS siz olacağı için denge konusunda çok iyi olmaz ama daha tatminkar olacağı kesin.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım