Kulaklıktan anlayan arkadaşlardan yardım istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bsonmez

Profesör
8 Eyl 2016
64
84
1,010
Konya
Galiba Mediamarkt a gidip kulaklıkları tek tek deneyeceğim. İnternet yokken hayat ne güzelmiş. Satıcı sana ne sunarsa birini seçer işini görürmüşsün. Bunun daha iyisi var mıdır yok, daha ucuza bulur muyum yok, insanlar boşa dememiş cehalet mutluluktur diye.:)
 

mburakozgen

Profesör
19 Mar 2017
294
364
1,395
yorumları okumadım ama kulaklığa baktım. Bi ara ses fetişliğim vardı kulaklıklara sarmıştım sony nin philips in kulaklıklarını almıştım bu modeli de aldım. bass diye bişey yok kulaklıkta. Ses yüksek ama dolu dolu değil. sorduğumda kulaklığın spor aktiviteleri için olduğu cevabını almıştım. En son para biriktirip sennheisser cx-300 aldım. 160 tl ydi aldığımda. Ama cidden müzik zevki denen olay buymuş. Benim yaptığım gibi standart şeylere para verme eğer zevk istiyosan. phlips e sony ye verdiğim parayla 200-250 liralık bi kulaklık almıştım. parça parça verdiğin için parayı gözüne gelmiyor ama topladığında ne yaptım lan ben diyosun en azından ben demiştim
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım