LPG söktürmek mantıklı mı ?

masQee

Serhat Şen
Takipçi
2 Şub 2023
3
0
10
24
Kütahya
Marka
Fiat
Aracım Palio 1.4.Aracımdan LPG'yi söktürmek istiyorum. Hem lpg sistemi tek nokta enjeksiyonlu olduğu için kara düzen geliyor. Birde elektrik tesisatı vs. orjinal olarak çevirmek istiyorum. Lpg sökümü 6-7 bin civarı tutuyor. Sizce mantıklı mı ? Pişman olur muyum?
 

mete25

Panpa
4 Mar 2019
521
1,281
2,520
Ankara
Marka
BMW
Bagajdan kazanmak için tankı sökebilirsiniz ancak tesisatı sökmenin herhangi bir avantajı yok bildiğim kadarıyla. İleride yakıt fiyatlarının nereye gideceği belli olmaz. Yeniden LPG kullanmak isteyebilirsiniz. Böyle bir durumda zahmet çekmemiş olursunuz.
 

bt

Takipçi
Destekçi
Beta Programı
8 Eyl 2016
18,020
7
51,354
6,820
Kocaeli
Marka
Opel
hatalı montajlardan elektrik tesisatı çok sağlıksız bir hale gelmediyse, her halükarda elden geçmesi gerekmiyorsa hiç söktürmeyin. Nasılsa bir kere lpg'yi yemiş, kullanmak istemiyorsanız benzinde binersiniz, beyinden ayarını otm. olarak lpg'ye geçmeyecek şekilde ayarlatırsınız, devam edersiniz.
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım