Makas atarken taklaya gelen genç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EmreBHZ

Profesör
8 Eyl 2016
672
1,274
2,270
Vallahi bunları linç etmek lazım , bende yapıyorum yalan yok ama 1 düşük hızda 2 dar yerlere değil hatta makas bile demezsin makas sayılır
 

patlak_RS

Asfalt Kurutucu
6 Eki 2016
5
2
595
yolda gazlayan birçok kişi var, bu forumdanda kişiler var, neden adama hakaret ediyorsunuz? trafiğe açık yollarda el freni ile takılan arkadaşlar var onlar kaza yapınca da böyle konuşuyo musunuz?
 

patlak_RS

Asfalt Kurutucu
6 Eki 2016
5
2
595
bmw ile virajlarda (sapaklarda) yanlayan vatandaşlarada aynı şeyleri söylesenize
 

Kagan

Driver
Panpa
8 Eyl 2016
1,263
2,245
2,570
Ankara
Sabah erken saatlerde yollar boşken gazlıyoruz birşeyler yapıyoruz olumsuz birsey olacaksa bizim canımız yanacak, trafikte makas atmak daha başka birşey aslında o bir zamanların sokak yarışçılarının trafikte en az dirençle karşılaşarak hızla yol almak için kullandıkları bi teknikti bu bile başkalarının canını ve malını tehlikeye atarken bugün bir avuç aptal makas atmayı dar yerlerden gitmek olarak algılıyor (sağ taraf bomboş iken sol taraftaki arabaların arasından geçmeye çalışan bebeler örneğin) bu da hem arabalara temas etme riskini arttırıyo hem de ağırlık transferinin gerçekleşmesine (buna sebep olacak kadar tecrübesiz birinin esp kapalıysa kontra verip arabayı yola sokması da düşük bir ihtimal) sebep oluyor. Sonuç: "son model spor otomobil sokak lambasını devirdi"
 

hollandali

Profesör
9 Eyl 2016
75
51
1,010
vallla kendi adima ayni seyleri soyledigime emin olabilirsin. hatta daha agirlarini soyluyorum forum kurallari el vermedigi icin yazamiyorum. baskalarinin hayati tehlikeye atmaya, zamanini, parasini calmaya kimsenin hakki yok. bos arazilerde, bos yollarda ne yapiyorlarsa yapsinlar ama bunlari sehir icinde yapmak cahillikten baska bir sey degil.
bmw ile virajlarda (sapaklarda) yanlayan vatandaşlarada aynı şeyleri söylesenize
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım