Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Porsche, yenilenen Cayenne de aktarma organları, tasarım ve donanım gibi birçok farklı noktada kapsamlı değişikliklere gidildi. Böylece yalnızca yol ve arazi performansını değil, aynı zamanda lüks ve günlük konforu da daha ileri noktalara taşıdı.
Porsche, başarılı lüks SUV modelini, markanın tarihindeki en kapsamlı geliştirmelerden biriyle bütünüyle güncelledi. Yeni Cayenne, dijitalleştirilmiş yeni iç mekan tasarımı, yeni şasi teknolojisi ve yenilikçi yüksek teknolojik özellikleriyle görücüye çıkıyor. Her sürüş koşuluna göre uyarlanabilen yol aydınlatması sağlayan yüksek çözünürlüklü HD Matrix LED Farlar, iç mekandaki havayı temizleyerek filtreleyen hava kalitesi sistemi ve Cayenne’de ilk defa sunulan ön yolcu için bilgi ekranı eklenen yeniliklerin başında geliyor. Kapsamlı bir şekilde güncellenen tasarımı ve daha güçlü motor yelpazesiyle Cayenne, sınıfındaki en sportif SUV olma iddiasını sürdürüyor.
Dijitalleştirilmiş ve sürücü odaklı: Porsche Sürücü Deneyimi...

Okumaya devam et...


 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım