Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Fransız otomotiv devi Renault, Fransa’da bulunan ve şirket için oldukça önemli olan 2 fabrikasını kapatabilir!

Fransa’da geçtiğimiz günlerde oldukça ses getirecek bazı haberler yayılandı. Buna göre ekonomi haberleri yapan Les Echos ve Le Canard Enchaine gazetelerinde Renault hakkında önemli iddialar yapıldı. Paris yakınlarında yer alan Zoe, Nissan Micra üretiminin gerçekleştirildiği ve 2600 kişinin çalıştığı Flins fabrikasını için yolu sonuna geliniyor. 1952 yılından bu yana aktif olan fabrikada markanın önemli modelleri üretiliyor. Ancak yaşanan dar boğazlar sebebi ile Fransız üretici bahsettiğimiz fabrikaları gözünden çıkarmış gibi gözüküyor.
Maliye bakanı ciddi uyarılarda bulunmuştu
Fransa Maliye Bakanı Bruno Le Maire, Europe 1 radyosunda Renault hakkında ciddi açıklamalarda bulundu. Renault’nun salgın nedeniyle ciddi...

Okumaya devam et...


 

DouglasAdams

DOKTOR
Destekçi
24 Mar 2017
9,921
2
24,234
5,320
İzmir
Marka
Toyota
Emekçiler için kötü biz son kullanıcılar için ise iyi haber maliyet düşerse alım fiyatları da düşer
 

FocusMonster

Profesör
Beta Programı
9 Ara 2018
701
864
1,770
Maliyeti düşürmek için malzeme kalitesini düşürmezler umarım. Alt ve orta segment özellikle B ve C segment arabalarıyla meşhur bir markada üretim maliyetlerini düşürmek amacıyla kalite düşüklüğü elbette olabilir ama fazla düşürülmesi kötü olur.

Ayrıca Renault gibi en çok satan markalardan biri nasıl iflasın eşiğine gelmiş anlayamıyorum.
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım