Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Maserati, pist kullanımı için tasarladığı, 730 HP güce sahip yeni yarış otomobili  MCXtrema’nın dünya lansmanını gerçekleştirdi.
Her yaz dünyanın dört bir yanından otomobil duayenlerinin ve meraklılarının, olağanüstü otomotiv tasarımlarını ve mühendisliğini yakından görmek için buluştuğu Monterey Yarımadası’ndaki The Quail, Maserati’nin yeni ürünü MCXtrema’nın dünya lansmanına ev sahipliği yaptı. Pist kullanımı için tasarlanan ve homologasyon onayları henüz onay aşamasında olan 730 HP’lik MCXtrema, dikkat çeken tasarımıyla ilgi odağı oldu.
Modena merkezli markanın en güçlü pist otomobili olarak sunulan, her açıdan cesur ve sıra dışı bir otomobil olarak tanımlanan Maserati MCXtrema, koleksiyoncular ve garajlarına yeni bir süper spor otomobil eklemek isteyen markanın sadık müşterileri için tasarlandı. Tridente’nin yeni eseri, baştan sona alışılmışın dışında özelliklerle donatıldı. Performans, gelişmiş tasarım ve lüks açısından seçici ve seçkin bir müşteri kitlesi hedeflenerek...

Okumaya devam et...


 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım