Mazda 3 skyactiv yardım! 70K Araç Tavsiyesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

asmaci13

Asfalt Kurutucu
8 Eyl 2016
8
7
595
Merhabalar,
Yakin zamanda araba almayı düşünüyorum ve 70k bütçem var.gönlümde mazda 3 hb var.forumda bu araci kullanan var mı? Veya arac hakkında bilgisi olan var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
 

fatih yavuz

Profesör
8 Eyl 2016
559
1,083
2,320
İstanbul
Marka
Saab
Hocam araç hakkında yorum yapmaya gerek yok. Muhteşem bir araçtır. İç mekandaki kalite hissinden tut sürüş zevki falan sınıfında muadili yok. Fakat şu var, distribütör firması neredeyse araç satmamak için uğraşıyor. Ben görmedim bilmiyorum ama okuduğum yorumlarda servis de baya sıkıntılıymış. Sırf bu yüzden aracı almadık biz. İkinci el piyasası da pek iyi olmayacaktır. Bunları göze alırsanız eğer o paraya alacağınız en iyi araba olur.
 

kansuvargun

Profesör
8 Eyl 2016
237
259
1,385
34
İstanbul
Marka satmak ya da satmamak için uğraşmıyor. Kendileri de diyor, butik bir markayız ve bu şekilde devam etmek istiyoruz.

Eğer benzinli atmosferik üniteyi istiyorsan, performanstan memnun kalmayabilirsin çünkü torku yüksek değil ve araç dolu iken yokuşta yeterli performansı veremiyor. Eğer sakin ve konfor odaklı bir kullanımın varsa sıkıntı yaşamazsın.
 
  • Beğeni
Tepkiler: asmaci13

Erdem65

Profesör
9 Eyl 2016
84
96
1,060
İstanbul
o segmentte o paraya alıcağın en iyi arabalardandır kendisi
aldıktan sonra markayla ne yaşarsın servis iyidir kötüdür orası hakkında bir bilgim yok
 
  • Beğeni
Tepkiler: asmaci13

petrich

Profesör
7 Eyl 2016
536
880
1,820
İzmit
Marka
Mazda
2015 Aralık ayında almıştık şuan 16 bin km yi biraz geçti araçtan çok memnunuz öncelikle scbs şehir içi kullanımda kendinizi daha güvende hissetmenizi sağlıyor 4-5 kere maddi hasar kaza bir kaç kerede yola atlayan yayalara çarpmaktan bizi kurtardı. Tüketim gayet makul seviyelerde yakıt ortalaması genellikle 7-7,4lt arasında gidip gelmekte. Yol sesi yalıtımı konusunda bi golf kadar başarılı değil. Bizde 18'' jantlı model mevcut konforu jantları da göz önünde bulundurulduğunda fena değil. Servis konusunda da mazda haldız izmitten çok memnunuz ön tampona park halinde birisi çarpıp kaçmıştı 1 tl büyüklügünde boya sökülmüştü direk müşteri memnuniyetinden boyadılar (opak renk) hiç bi ücret talep etmeden aynı şekilde bir sürmeden sonra yol üstü servise uğradıgımızda hemen aracı alıp biz müdürle muhabbet ederken işimizi halletiler. Parça bekleme süresini tam bilmiyorum ama yoğunluktan dolayı parçası olan vw'de 1 ay sonraya randevu veriyor bekleme süreleri arasında uçurum olucağını düşünmüyorum o yüzden.
 
  • Beğeni
Tepkiler: asmaci13

furkankaya585597

Profesör
8 Eyl 2016
1,778
1,064
2,420
Çok güzel bir araba ama ülkemizde markanın hizmetleri çok kısıtlı. Servis vs hizmetlerden kullanıcıları şikayetçi ama sağlam ve kaliteli arabadır.
 
  • Beğeni
Tepkiler: asmaci13

Degisik Kahya

Asfalt Kurutucu
10 Eyl 2016
39
14
595
Şu araba ismini duyunca aklıma donanımhaber otomotiv forumu geliyor :D Çok övülen bir araba olmasına rağmen çok sahibinin olmamasının bir kaç nedenini yukarıda yazmışlar zaten , hoşunuza gittiyse de gerisi biraz önemsiz oluyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım