Merhaba

BekirY

Bekir
Taklacı Güvercin
5 Ocak 2021
8
18
295
66
polonya
Marka
Fiat
Merhabalar,

uzun zamandir haberlerinizi takip ediyorum, forumda da yazmak istedim. Ben 1957 Trabzon dogumlu ogretmen emeklisiyim. iki universite mezunuyum, Sube mudurlugu, mufettislik yaptim en son ogretmen olarak emekli oldum. Ulkemizin 7 bolgesinde de hizmet verdim, suan emekliyim ve oglumun yaninda polonyadayim. Uzun yillardir araba kullanirim, ayrica universitede ogrenciyken zaman zaman kamyon soforlugu, tir soforlugu, dolmus soforlugu de yaptim.

Kullandigim araclar:

1976 kartal
1986 toros
1990 toros
1993 brodway
2007 honda city
2015 peugeot partner
2018 fiorino
2019 fiat doblo

Unutamadigim arac: birgun koyde ogretmenlik yaparken ehliyetim oldugu icin hastasi olan birinin aracini kullanmami istemislerdi, almanci birinin araci olan Audi kullanmistim, o zamanlar konforundan suratinden cok etkilenmistim.

Polonyada arac kullanmaya cesaret edemiyorum, herkes o kadar kuralli ki, kullanirsam kazaya karisir bir de haksiz cikarim diye kullanmiyorum. Turkiyeye donunce duster yada kuga almayi dusunuyorum.

Sahip oldugum araclarda en uzun sure kullandigim arac honda city oldu. motoru yokuslarda cok iyi degildi ama hic sorun cikarmadi.
 

S.Asil

Quadrifoglio Verde
Destekçi
Beta Programı
Stage 2
16 Eyl 2016
5,709
3
9,641
5,020
Adana
Marka
Alfa Romeo
Hoş geldiniz , umarım forumumuzda keyifli vakitler geçirirsiniz :)
 
  • Beğeni
Tepkiler: BekirY
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım