HABER Michael Schumacher'in oğlu ehliyet dersine girerse!

Alcantara

Batuhan KARALAR
Yönetim
Editör
7 Eyl 2016
1,052
1,185
2,570
27
İstanbul
Marka
Renault
Efsane Formula 1 pilotu Michael Schumacher, 2013 yılında geçirdiği kayak kazasından bu yana gözlerden uzak bir yaşam sürdürüyor. Babasının mirasını devralan ve geleceğin yıldız pilotları arasında gösterilen Mick Schumacher’i ise şu sıralar ehliyet sınavı telaşı sarmış durumda.

Oğul Schumacher Mercedes-AMG A45’in kokpitinde!

Formula 4 serisinde iki sezon üst üste ikinci olduktan sonra bu yıl Formula 3’e terfi eden oğul Schumacher, geçtiğimiz günlerde 18. doğum gününü kutladı. Artık bir sürücü adayı olan Mick, Almanya ehliyet lisansını kazanmak için ders alıyor. Ferrari ve Mercedes’in desteklediği pilotun eğitim aracı ise Mercedes-AMG A45!

Pek çok sürücü adayının vasat otomobillerde ders aldığını düşünürsek, Mick 381 beygirlik bir canavarla eğitim gördüğü için oldukça şanslı. Alman komedyen Markus Stoll, beş bölümlük serinin ilk bölümünde yağ seviyesi, flaşör düğmesi ve dönüş sinyalleri gibi temel konuları öğretiyor.

Bir pilota araba kullanmayı öğretmek mi?

Mick Schumacher’in ders konulu videosunda Mercedes’in önemli bir sürprizi vardı. Mick, ders başlangıcında 2016 Formula 1 şampiyonu emekli pilot Nico Rosberg’den mesaj aldı. Huysuz eğitmen Stoll, öncelikle 2 litrelik turbo motoru nasıl çalıştıracağını ve gazı nasıl kullanacağını öğretmeye çalışsa da yarış sürücüsü olan birisi için sıkı bir kalkış sürpriz olmadı.

Serinin diğer 4 bölümünde yer alacak diğer isimler ise Formula 1’in güvenlik aracı sürücüsü Bernd Maylander ve Türk kökenli futbolcu Mesut Özil. Son olarak Alman pilotun önümüzdeki ay başlayacak Formula 3 şampiyonasının testleri için şu anda Macaristan’da bulunduğunu belirtelim.



Read the whole post here.
 
Son düzenleme:
  • Beğeni
Tepkiler: alfhonso ve bt

İstanbullu

Panpa
8 Eyl 2016
7,345
10,782
4,770
İstanbul
Marka
Hyundai
Annem benim ehliyetini Batı Almanyada almış bir gürbetci kızı. Sonuc olarak Anneme bile ehliyet verdilerse Almanyada ehliyet almak okadar zor olmamalı :)
 

OnurZe

Profesör
12 Eyl 2016
60
72
1,010
27
Annene bile demen onu küçümsediğini gösterir ki biz dünyada kimler neler yapabiliyor görüyoruz. Benim annemin sol bacağı daha kısa, ve o şekilde manuel vitesli araba öğrendi ayrıca ilk arabamız da Şahin'di. İnsanları küçümsememek lazım. Özellikle annen bile demenizi yakıştıramadım.
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım