Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
MINI’nin ürün gamındaki en özel modellerinden MINI Clubman, ilk tanıtıldığı yıla gönderme yaparak sadece 1969 adet üretilecek Final Edition versiyonuyla final yapmaya hazırlanıyor. 
 İlk defa 1969 yılında tasarlanan MINI Clubman, o dönemki tasarımcısı tarafından “İşlevsel olan şeylerin göze hitap etmediği algısı artık yok oldu” diyerek MINI Clubman’i tanımlayıp, zarif tasarımını 5 kişilik geniş yaşam alanını ve iki kapılı bagajıyla kullanışlılığını vurguladı. Günümüzde 3. neslinin yollarda olduğu model için MINI, Clubman Final Edition donanımıyla limitli sayıda üretime hazırlanıyor. Yeni MINI Clubman Final Edition, versiyona özel iç ve dış tasarım detaylarıyla örneklerinden kolayca ayrılıyor.
Final Edition’a Özel Tasarım
Yeni MINI Clubman Final Edition Enigmatic Black, Nanuq White ve Melting Silver gövde renkleriyle, 1.5 litre ve 136 bg gücünde motorla Türkiye’de satışa sunulacak.
MINI Clubman Final Edition’ı diğer modellerden ayıran en belirgin detayların...

Okumaya devam et...


 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım