Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Yarış oyunu tutkunlarının efsane oyunları arasında yer alan Gran Turismo, bu hafta Türkiye’de sinemalarda gösterime girdi. Gran Turismo oyununu gerçek hayata uyarlayan film, bilgisayar oyuncularını profesyonel yarışçılara dönüştüren Nissan programına da bir övgü niteliğinde.
Nissan, zengin yarış mirasından doğan öncü başarılarından biri olan GT Academy programını merkeze alarak, Sony Pictures Entertainment tarafından hayata geçirilen Gran Turismo filmi ile bu yaz seyircilere, otomobil yarışı sevenlere ve oyun tutkunlarına eşsiz bir sinematik gösteri sunuyor.
Türkiye’de 25 Ağustos 2023 tarihinden itibaren sadece sinemalarda yayınlanmaya başlayan Gran Turismo filmi, izleyicileri heyecanlı bir yolculuğa çıkararak Nissan GT Academy’nin tanıttığı sanal ve gerçek dünya yarışlarının heyecan verici karışımını sergiliyor ve yarış dünyasında önemli bir iz bırakıyor.
İşçi sınıfından bir bilgisayar oyuncusu, başarısız bir eski yarış otomobili sürücüsü ile idealist bir motor sporları...

Okumaya devam et...


 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım