ÖTV zamMI ?

Sizce en düşük ÖTV oranı kaç olmalı


  • Kullanılan toplam oy
    19
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cansermo

Panpa
Beta Programı
8 Eyl 2016
616
1,343
2,520
27
Sakarya
Mesai saatlerinin son dakikalarında internette dolaşan bir belge ortalığı karıştırdı. Henüz Resmi Gazete’de yayınlanmayan ÖTV’nin arttığını gösterir kanun ortalığa bomba gibi düştü.

Sosyal medyada dolaşan bir belgeye göre 21 Mart tarihi itibariyle otomobilde en düşük yüzde 45 olan ÖTV oranının yüzde 60′ a yükseldiği görülüyor.

TBMM sitesinde yer alan belgeye göre kanun kesinleşmek üzere Cumhurbaşkanlığına gitti. Kanunun CUMHURBAŞKANLIĞI tarafından onaylandığı ve Resmi Gazete’de yayınlandığı bilgisi ise yer almıyor.

Buna karşın bugünkü Resmi Gazete’de kanun yayınlandı.

Görüştüğümüz bazı otomotiv şirketleri üst düzey yöneticileri, belgenin gerçekliğinden şüphe ederken, bazı genel müdürler ise aldıkları bilginin doğru olduğunu, yasanın en düşük ÖTV oranını yüzde 60’a çıkardığını ama Bakanlar Kurulu kararıyla eski oranların uygulanmasına devam edileceği bilgisini ilettiler. Yani kanun daha sonra düzeltme kanunu olarak yenilenmiş.

Bu tür bir ÖTV artışının otomobil satışlarını önemli ölçüde etkileyeceği yönünde beklenti var.


http://otoajanda.com/otomobile-khk-ile-otv-darbesi-mi/
Otomobilde-ÖTV-KHK-ile-arttı-En-düşük-ÖTV-yüzde-60-2.jpg
Otomobilde-ÖTV-KHK-ile-arttı-En-düşük-ÖTV-yüzde-60-2.jpg
 

Alper45

Panpa
Beta Programı
8 Eyl 2016
2,075
3,075
4,070
26
Sadece elektrikli arabalara zam geldi diye biliyorum ben diğer oranlar sabit kaldı
 

Cenk

Galatasaray
Beta Programı
8 Eyl 2016
18,224
45,816
6,820
Zonguldak
Marka
Ford
Bu siyasiler kendi seçmenlerine de bize de saplayıp duruyorlar. Kendi seçmenlerinin mağduriyetine, sürünmesine zerre üzülmüyorum da arada bize yazık oluyor en çok buna üzülüyorum. Milletin sağlayamadığı adaleti inşaallah Allah sağlar da bedelini yalnızca bunlar ve bunları destekleyenler öder. Benim ülkemi, benim insanımı bu hale düşürenlere bunca yıldır tek bir gün bile destek vermediğim için vicdanım rahat, başım yastıkta huzurlu. Ülkenin düştüğü bu durumu düzeltmese de en azından kendi adıma bir teselli, dik duruştur.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım