Otopark.com Takipçi Özel Servis Önerisi Veritabanı

kalender195

Mehmet Emin Kalender
Panpa
25 May 2017
909
1
1,765
2,520
27
İzmir
Marka
Volkswagen
Herkese merhabalar. Forumumuz gün geçtikçe daha çok kitleye hitap ediyor. Yardımlaşmak adına herkes deneyimlediği veya bildiği sağlam özel servisleri hangi şehirde bulunduğu ile birlikte ve hangi markalara baktığı ile birlikte belirtebilir mi? Ben aracımı yetkili servise götürüyorum fakat fren, alt takım gibi parçalarda özel servisi tercih etmek istediğimde kime gideceğimi açıkçası bilmiyorum. Format aşağıdaki gibi olursa eminim daha anlaşılır olacaktır. Şimdiden herkese iyi forumlar.
Ben daha önce ailemin kullanmış olduğu Land Rover Discovery 4 için yazarak başlatıyorum.
Şehir: İzmir
Sanayi: 3. sanayi Bornova
Marka/Dükkan: Land Rover - Ege Land Rover Özel servis
Memnuniyet Durumu: Aracı kullandığımız 65-70k km boyunca bütün bakımları burada yapıldı. Şanzıman türünden tutun alt takım revizesine kadar, fren balatasından yağ bakımına kadar. Fakat parçayı kendi parçacımızdan alıyorduk. En son araç egr arızası verdiğinde 4000 tl ye yakın masraf çıkardıklarında iptal ettirmek istediğimi söyledim. Bu araçlara olmaz zararlı falan dediler. Başka bir yerde yazılımla 400tl ye iptal ettirdim ve yaklaşık 20 k km daha kullandık. Hiçbir sorun yaşamadık. Memnuniyet durumu nötr açıkçası.
F/P: Diğer özel servislerle karşılaştıramadığım için yorum yapamıyorum. En son 2017 yılında yağ + mazot filtresi dahil olmak üzere bakım yaptırmıştım. 800₺ tutmuştu. Araç 8lt yağ alıyordu bu arada.
Eklemek istediğiniz veya aklınıza gelen alt başlıklar olursa sevinirim. İzmir'de vw özel servis tavsiyeleriniz varsa beklerim.
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım