MaxDrive34

Türker Bağırkan
Takipçi
14 Şub 2024
3
0
10
32
İstanbul
Marka
BMW
-İSTANBUL-

GÜCÜM OTO FİKİRTEPE

İrfan usta ve oğlu Onur. İran usta babamın 35-40 senelik arkadaşıdır.Babam 47 senedir devlet demiryolu ihalalerine giren büyük bir firmanın satın almasına bakıyor.30 senedir şirketin tüm araçları (pamukovada ki fabrika araçları) dahil İrfan ustaya gidiyor. Hak, hukuk konusunda sonuna kadar güveneceğiniz birisidir.Öyle yan sanayi parça, işini eksik yapma yada iş sonrası bi aksilikte işinin arkasında sonuna kadar duran birisidir.Eğer olurda yolunuz düşerse yanlış algılamayın diye önceden yazayim. 32 yaşındayım haliyle bebekliğimi bile bilir.Bu kadar tanışmamıza rağmen gittiğimde SA dediğimde eğer iş yapıyorsa asla kafasını kaldırıp cevap vermez.İşi 20 dakika sonra biterse gelir ve aleyküm selam der.İşine öyle odak birisi.Tek sıkıntısı çok yoğun.
-Aloo İrfan amca benim arabayı bi bakıma alalım
-Tamam haber vericem.
(3 gün sonra)
-Alo Onur?
-Efendim Türker
-Ya ben İrfan amcayla konuştumda 3 gün önce bakıma getirecem, ne zaman getireyim haber vermedi hala
-Dur ben sorayim Türker
(Ertesi gün)
-Alo Türker
-Efendim Onur
-Haftaya pazartesi getir abi
:D :D
 

Gork26

Görkem Küçükyılmaz
Düz Yol Gazcısı
5 Nis 2023
6
26
145
36
İstanbul
Marka
Audi
Maltepe S-Car Volvo Bağımsız Servisi, Bir çok volvo ustasını gezdim, en hakkaniyetli ve yetenekli Usta S-Car'da. İkinci sıraya da Maslak Gençler'i koyabilirim. İkisine gözünüz kapalı gidebilirsiniz.
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım