Seramik kaplama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mcanerg

Panpa
14 Eyl 2016
1,710
3,402
3,720
Marka
BMW
Malesef Kadıköy Williams'ta 900 TL'ye seramik koruma yaptırdım. Aracı aynı zamanda aldığımız arkadaş aracına hiç bir kaplama yaptırmadı. İki araba da kırmızı, iki araba da aynı açık otoparkta duruyor. Şunu söyleyebilirim ki araçlarımız arasında hiç ama hiç bir fark yok. Ben de aracımın kesinlikle çizilmeyeceğini düşünerek yaptırmadım elbet bu kaplamayı ama en azından araç yıkanırken oluşan kılcal çizikleri önleseydi keşke ama o da yok aracım kılcal çiziklerle dolu.. :(
hocam benim de buraya gelip williams nasıl dememin nedeni de aynı sebepten, biri bana demese diğer araçlardan bir fark görmemem
 

emirhankeskin

Asfalt Kurutucu
6 Kas 2016
1
0
535
Bu işlemi bende 2015 kia ceed aracıma yaptırdım tecrübelerimi naçizane aktarayım;

işlemi istanbul maltepe zieabart'da yaptırdım. Öncelikle şunu söyleyeyim seramik kaplama çiziği kesinlikle tamamen engellemez engelleyemez. Ancak otoparkta ki 1.8 ibiza cupra testinde ki gibi bahsi geçen kılcal çiziklere direnç sağlar. Araca sürülen kimyasal madde boya üzerinde ekstra bir katman oluşturur. Bu katman araca ekstra parlak bir görünüm verir kuş pisliğine ve asit yağmurlarına kimysal deformasyonlara karşı korur.
Dersenizki sen memnun musun kesinlikle memnunum. Araca hakikaten çok güzel bir parlaklık kazandırıyor ve en sevdiğim yanı araçın kaportasında yağmurlu havada su damları kalmıyor akıp gidiyor. Ben bu işlemi zieabart da yaptırdım diğer yapan yerler için durum nedir bilemeyeceğim. Ama araca bence yapılması gereken bir uygulama.
 

deneme123123

Asfalt Kurutucu
26 Eyl 2016
27
14
595
Türkiye
Seramik Kaplama araç için doğru bir usta elinde yaptırılırsa kesinlikle yararını görürsün hem pırıl pırıl bir aracın olur hemde dışarıdaki kılıcal çiziklere daha dayanıklı olur. Ama işini çok iyi bilen bir ustada yaptırmalısın bunun için biraz sor soruştur. 10 Lira ucuz yaptırıcam diye işçilik bilmeyen ustalara verme aracına binmek istemessin. İyi usta biraz daha fazla para alır ama işinin hakkını verir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım