sinan

Yönetici
Yönetici
Admin
8 Eyl 2016
417
4,117
4,095
37
İstanbul
Elektriğin yolu. Dört kişi ve tamamen elektrikli bir otomobil. İstanbul’dan Zürih’e uzanan 5.000 kilometrelik maceramızda unutulmaz bir deneyim elde ettik.
Tarihler 14 Mayıs 2023. Dört kişi ve bir haftalık kıyafetlerle dolu tam 5 valiz. Aynı zamanda bolca video prodüksiyonu için çekim malzemesi ve bir de IONIQ 5. Bu söylediklerimiz Avrupa’ya doğru gerçekleştirdiğimiz yol macerasının kısa bir özeti. Hazırsanız maceramızı anlatmaya başlayalım. Bu arada unutmadan hatırlatmakta fayda var; 5 bölümden oluşan bu yol maceramızı, Hyundai Türkiye Youtube kanalından izleyebilirsiniz.
Elektrikli bir otomobille uzun yolculuklara çıkmanın en iyi yolu, pil neredeyse bitmeden durup şarj etmek. Ayrıca, şarj işleminizde proaktif olmak her zaman daha iyi çünkü bu aynı zamanda pil ömrünüzün korunmasına da yardımcı olur; bu nedenle pil seviyenizi yüzde 0’a kadar düşürmek yerine her zaman yüzde 20’nin üzerinde tutmaya çalışmak çok daha doğru olacak.
Peki, çok uzak bir tatil bölgesine uçmak yerine...

Okumaya devam et...
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım