İsa58

İsa yıldırım
Takipçi
31 May 2020
2
0
10
49
Sivas
Marka
Suzuki
Arkadaşlar 2006 model Swift 4x4 araç aldım fakat bir sıkıntım var yardımcı olursanız sevinirim. Araçta hareket halinde direksiyonu sola döndürdüğüm ve dönüş yaptığım zaman sağ arka tekerden lok lok diye bir ses geliyor. Aldığım kişiye sordum aks kafasını değiştir hocam dedi fakat Sivas'ta bulamıyorum.
Nerede ve nasıl yaptırabilirim ? Yardımcı olursanız sevinirim.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Bedirhan

Reis
Yönetici
Admin
Destekçi
8 Eyl 2016
6,278
21,696
5,320
26
Avcılar-Darıca
Bu konu ile alakalı mı pek bilgim olmamakla beraber 4x4 modellerde kronik bir şanzıman sorunu bulunmakta şu konuyu incelemenizi öneririm.

@Munferit hocamda bize bilgilerini aktaracaktır. :D
 

Munferit

Panpa
Destekçi
Beta Programı
21 Eyl 2018
1,732
6,822
4,070
Istanbul
Marka
Volkswagen
Aks kafası değişimi diye bir şey yok çünkü Swiftlerde bulamamanız gayet normal. Komple aks değişiyor, ya da idarelik tamir ettireceksiniz.
2019 Yazında komple sağ arka aks için, 3 bin TL istemişlerdi. Aks tamiratı için ise 600 TL istenmişti, garanti verilmiyordu. Swift 4x4'lerde kronik sorunlardan biri maalesef. Değiştirseniz yine aynısı olacak zamanla, o yüzden gittiği yere kadar devam edin tamirle falan bir şekilde.

Ek olarak şanzımanda sürüş esnasında bir uğultu falan var mı dikkat edin. (Daha olmayanı görmedim.) Hareket halinde (özellikle ilk kalkışlarda) motor sesinden fazla şanzıman uğultusu gelmeye başladıysa vaziyet alın.
Yaklaşıyor yaklaşmakta olan...
 
Son düzenleme:
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım