KAPALI Suzuki Swift 1.2 GL Nasıl Bilirsiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emretpc

Asfalt Kurutucu
21 Eyl 2016
32
20
595
35
Isparta
Merhaba sayın arkadaşlar. Yine ben :) Araba araştırmam bütün hızıyla devam ediyor. Gözümü tamamen Uzak Doğu'ya yönelttim. Suzuki Swift radarımda şu an. Açıkçası Honda Jazz'a ilgim büyük fakat Suzuki Swift aynı paraya daha yeni model olarak hizmet ediyor. Tabi ki bunda boyutların etkisi büyüktür. Fakat ben tek başına bu arabayı kullanacağım. Belki yanımda kardeşim ve ya bir arkadaşımla tatile giderim arada.
Evet Suzuki Swift 1.2 GL 2012 - 2016 model arası kasalar çok hoşuma gitti. Hatta arabanın tek eksi yönü sadece bagajı galiba. Bunun haricinde bu arabalar için söylenecek kötü bir yön var mı? Özellikle swift sürmüş kişilerin yorumunu merak ediyorum.
 
  • Beğeni
Tepkiler: Sailor

DouglasAdams

DOKTOR
Destekçi
24 Mar 2017
9,917
2
24,222
5,320
İzmir
Marka
Toyota
2015 modelini 2000 km kadar kullandım.Motoru çok istekli 6,5-7,5 lt ile gezdim ki hiç dikkat etmedim.Yalıtımı fena değildir rakipleri arasında.Sesi aynalardan alır.Ses sistemi fena değildir.Direksiyon yükseklik ayarı var ama derinlik yok.Bulmak zor ön cam yakın olduğundan dolayı ben rahat etmemiştim.Konforu iyi dönüş çapı vasat.Daha iyi dönmesini beklerdim.Atik-Bütün-Direksiyon hissi tatlı.Bu piyasada 10k pahalı arabalardan ne eksiği var acaba yaa diye düşündüğüm bi arabadır.Akıllara gelmediği için pek hırpalanan tipte de olmuyorlar.Suzukinin A-B segment yetenekleri aşikarken güvenerek alırdım.
 
  • Beğeni
Tepkiler: RYAN7R
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım