Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Intercity İstanbul Park’ın ev sahipliğinde, Türkiye’nin en büyük festivali olacak “V Weekend” festivali yoğun ilgiyle başladı. Ücretsiz şekilde girilebilen organizasyondaki heyecan verici şovlar katılımcılar tarafından büyük ilgiyle takip edildi.
Intercity İstanbul Park’ın ev sahipliğinde, Türkiye’nin en büyük festivali olacak “V Weekend” festivali yoğun ilgiyle başladı. Ücretsiz şekilde girilebilen organizasyondaki heyecan verici şovlar katılımcılar tarafından büyük ilgiyle takip edildi. Pazar günü akşamına kadar devam edecek olan festival, motor sporlarından futbola, bisikletten koşuya, atletizmden buz hokeyine kadar tüm spor dallarının buluşmasına ve eğlenceli deneyim alanlarına ev sahipliği yapıyor. Adrenalin ve eğlence dolu aktivitelerin bir an bile durmadığı organizasyonda, farklı dallarda müsabakalar, birbirinden renkli gösteriler ve herkesin katılımına açık şovlar gerçekleşiyor...

Okumaya devam et...


 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım